Το "αντίο" της ΕΚΑΣΚ, στον Κ.Πολίτη


Ακόμα μια  θλίψη  για την μπασκετική οικογένεια, στο 2018 και ειδικά στο μήνα Ιούνιο, καθώς, ο προπονητής της Εθνικής Ελλάδας στο Eurobasket του 1987, Κώστας Πολίτης ένας από τους κορυφαίους προπονητές στην ιστορία του αθλήματος στην χώρα ,σε ηλικία 76 ετών απεβίωσε τα ξημερώματα. 

Ο Κώστας Πολίτης, που έμεινε στην ιστορία ως «ευρωκόουτς»  είχε σοβαρά προβλήματα υγείας και τα ξημερώματα της Δευτέρας (18/6) άφησε την τελευταία του πνοή. Το όνομά του ήταν συνδεδεμένο με την σπουδαία επιτυχία που γιγάντωσε το ελληνικό μπάσκετ το 1987 και στην οποία ο ίδιος είχε τα «κλειδιά».

Φυσικά, η απώλεια είναι μεγάλη για την οικογένεια του ελληνικού αθλητισμού και ήδη, μερικά λεπτά μετά την γνωστοποίηση της είδησης, πολλοί είναι αυτοί που έσπευσαν να συλλυπηθούν την οικογένειά του και να εκφράσουν πόσο σημαντικός υπήρξε για την πρόοδο του ελληνικού μπάσκετ και την εδραίωσή του στην κορυφή.

Η ΕΚΑΣΚ εξέφρασε επίσημα τα συλλυπητήριά της για την απώλεια του Κώστα Πολίτη.

Η ανακοίνωση:
«Το Ελληνικό Μπάσκετ θρηνεί σήμερα την απώλεια του Εθνικού μας προπονητή. 

Ο Κώστας Πολίτης, ο προπονητής που οδήγησε την Εθνική Ελλάδος για πρώτη φορά στη κορυφή της Ευρώπης και έβαλε το μπάσκετ στα σπίτια όλων των Ελλήνων, σήμερα πέρασε στην αιωνιότητα.

Η σφραγίδα του θα μείνει ανεξίτηλη και η μνήμη του ζωντανή στις καρδιές όλων μας».

3ήμερη εκδρομή στην Τήνο 22- 24 Ιουνίου.
Δηλώσεις Συμμετοχής στο γραφείο επι της Λ. Εθνικής Αντιστάσεως 176 & στο τηλέφωνο 2810334277

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.