Το Αναπτυξιακό της ΕΚAΣΚ… αναπτύσσεται.


Ένα πρόγραμμα που έχει ξεκινήσει εδώ και μερικά χρόνια αλλά πλέον έχει μία άλλη, πιο… αναπτυξιακή μορφή με τους υπεύθυνους και κυρίως τον κ. Μιχάλη Πετράκη, έχει σηκώσει"μανίκια" ώστε  να έχει βάλει το πρόγραμμα σε ράγες για… υπερταχεία.

Στα πλαίσια λοιπόν του αναπτυξιακού προγράμματος της ΕΚΑΣΚ, αρχικά για την γνωριμία των αθλητών και αθλητριών της ΕΚΑΣΚ με τους νέους προπονητές της Ένωσης, καθώς και για την έγκαιρη καταγραφή και αναγνώριση – ανίχνευση των νέων αθλητών, θα πραγματοποιηθούν μια σειρά από προπονήσεις, ώστε να...ανεβάσουν τις ώρες προπονήσεων , αλλά και τις...υποχρεώσεις στην ΕΚΑΣΚ , που έχει σκοπό για  κάτι που είναι καλό και πιστεύει ότι θα βγάλει περισσότερα ταλέντα, υψηλού επιπέδου, ζητά από τους προπονητές των σωματείων να επιλέξουν ταλαντούχους αθλητές..

Αναλυτικά η πρόσκληση που έστειλε η ΕΚAΣΚ, στα Σωματεία:
"Στα πλαίσια του αναπτυξιακού προγράμματος της ΕΚΑΣΚ και για την γνωριμία των αθλητών και αθλητριών της ΕΚΑΣΚ με τους νέους προπονητές της Ένωσης, καθώς και για την έγκαιρη καταγραφή και αναγνώριση – ανίχνευση των νέων αθλητών, θα πραγματοποιηθούν μια σειρά από προπονήσεις στο κλειστό γυμναστήριο ΔΑΠΚΗ Ηράκλειου στις Πατέλες, τις παρακάτω ημερομηνίες: 
3,4,5,6,9,10,11,12, και 13/7/1018 και ώρες από 9.00-12.00 (9-10.30 για αθλητές γεννηθέντες τα έτη 2006-2007 και 10.30-12.00 για αθλητές γεννηθέντες τα έτη 2004-2005).

Παρακαλούμε να ενημερώσετε τους προπονητές σας, ώστε να επιλέξουν αθλητές που νομίζουν ότι μπορούν να συμμετέχουν και να στελεχώσουν τα αντίστοιχα κλιμάκια που θα δημιουργηθούν Θα θέλαμε οι αθλητές που θα επιλεγούν για να συμμετέχουν, να αποσταλούν στο e-mail της Ένωσης (ονοματεπώνυμο – ηλικία) έως τη Δευτέρα 2/7/2018".
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.