Συνεχίζει με την "ίδια συνταγή" ο Εργοτέλης


Μετά την ανανέωση του Γιάννη Βισκαδουράκη , στην αντρική ομάδα, οι Αλέξης Χριστοδούλου, Θωμάς Τούσας και Βασίλης Κομψέλης, θα συνεχίσουν να αποτελούν τους προπονητές των υποδομών του Εργοτέλη και για τη νέα αγωνιστική χρονιά, με κάποιες διαφοροποιήσεις.

-Ο Αλέξης Χριστοδούλου αναλαμβάνει  το δύσκολο έργο του τεχνικού υπεύθυνου στην Ακαδημία και θα έχει και το "ιστορικό" τμήμα της ομάδας Παίδων.

-Ο Θωμάς Τούσας  (που βρέθηκε στο στόχαστρο πολλών ομάδων της πόλης μας), θα συνεχίσει ως προπονητής των Εφήβων αλλά και των Μίνι αγοριών, ενώ ο Βασίλης Κομψέλης (πλέον και νομαρχιακός προπονητής), "αναβαθμίζεται" και  θα είναι προπονητής Γυναικών και Κορασίδων.

-Παράλληλα σύντομα θα ανακοινωθούν οι προπονητές στα υπόλοιπα τμήματα.

Οπως αναφέρουν στην ανακοίνωση τους οι "κιτρινόμαυροι": 
«Καλοκαίρι αλλά η δουλειά συνεχίζεται. Μετά τον Γιάννη Βισκαδουράκη και οι Αλέξης Χριστοδούλου, Θωμάς Τούσας και Βασίλης Κομψέλης θα είναι στην ομάδα και την νέα περίοδο. 

Ο Αλέξης τεχνικός υπεύθυνος στην Ακαδημία, προπονητής των Παίδων και πολλά περισσότερα. Ο γίγαντας Θωμάς, προπονητής Εφήβων και μίνι αγοριών και ο Βασίλης προπονητής Γυναικών και Κορασίδων.

Σύντομα θα ανακοινωθούν και οι υπόλοιποι προπονητές της Ακαδημίας και τα τμήματα που αναλαμβάνουν. Καλή δουλειά και όρεξη να στηρίξουμε τα παιδιά μας στα γήπεδα, να μεγαλώσουμε και άλλο την οικογένειά μας τη νέα χρονιά».
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.