Συμφώνησε με Λάκκα συζητά με Μποχωρίδη ο Δούκας.


Μια από τις πιο ποιοτικές πεντάδες της περυσινής σαιζόν στην Β΄Εθνική, αυτή του Ηράκλειο, βρίσκεται στο στάδιο της "αποψίλωσή της", καθώς μετά τους Σταμπουλή και Χάλαρη, ο Λάκκας (συμφώνησε) και ο Μποχωρίδης, βρίσκεται ένα βήμα πριν φύγει από το νησί.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με τό ρεπορτάζ του basketa.gr , ο  Χρήστος Λάκκας, έδωσε τα χέρια με τον Δούκα και θα αποτελεί τον βασικό περιφερειακό του.

-Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ:" O Νάσος Χούμπαυλης έχει σχεδιάσει το ρόστερ που θέλει να δημιουργήσει στην ομάδα των βορείων προαστίων, και έτσι αρχίζει και καλύπτει μια προς μια τις θέσεις, ξεκινώντας από αυτή του βασικού περιφερειακού, όπου έδωσε τα χέρια με τον Χρήστο Λάκκα, ο οποίος την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στο Ηράκλειο. 
Ο 26χρονος γκαρντ θεωρείται ιδανικός για να καλύψει αυτή τη θέση για τον ταλαντούχο τεχνικό, έχοντας 10,5 πόντους σε 29 παιχνίδια σε 21 παιχνίδια".

-Από την άλλη η ιστοσελίδα "superbasket.gr", αναφέρει ότι : "Εδώ και αρκετές ημέρες υπάρχει ανοικτός δίαυλος επικοινωνίας ανάμεσα στον Δούκα και τον Μποχωρίδη, με τις διαπραγματεύσεις να βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο και τον άλλοτε γκαρντ των Αρη, Ικάρων Σερρών, ΟΦΗ, Πανελευσινιακού και Χολαργού να είναι πολύ κοντά στο να αποδεχτεί την πρόταση της ομάδας των βορείων προαστίων!

Και, ναι μεν, η χρονιά που διήνυσε δεν ήταν και η καλύτερή του (ταλαιπωρήθηκε και από τραυματισμούς), ωστόσο η ποιότητά του είναι δεδομένη (μην ξεχνάμε την απίστευτη σεζόν προ διετίας στην Ελεύσινα, όπου αναδείχθηκε κορυφαίος σκόρερ της Β' Εθνικής) και με την επικείμενη προσθήκη του ο Δούκας, αναμφίβολα, ανεβάζει πολύ ψηλά τον πήχη με τον 29χρονο "μπόμπερ" να είναι εξ αρχής από τους παίκτες που επιθυμούσε ο νεαρός τεχνικός να στελεχώσουν το ρόστερ του, σε αυτή τη νέα αρχή για την ομάδα των Εκπαιδευτηρίων."

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.