Ν.Γεωργιάδης και "Αμερικάνικο χρώμα" στο σεμινάριο της ΕΚΑΣΚ στις 23 εως 26/06.


Μια σπουδαία πρωτοβουλία στα πλαίσια της αναβάθμισης του αθλήματος, που επιτυγχάνεται και μέσα από την επιμόρφωση των προπονητών, έχει προγραμματίσει η ΕΚΑΣΚ, που το διάστημα από 23 έως 25/6/2018 στο κλειστό  Αλικαρνασσού , προγραμματίσει σεμινάριο προπονητών.

Στις εργασίες του σεμιναρίου θα διδάξουν ο πρώτος προπονητής ανδρών, Vince Alexander και ο πρώτος προπονητής γυναικών Anthony Crocitto, του St. Leo University of Florida των ΗΠΑ, καθώς και Νίκος Γεωργιάδης και στην ημερίδα θα παρουσιαστούν θέματα που θα αφορούν όλους: Προπονητές, αθλητές , γονείς και παράγοντες.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου.
"Η ΕΚΑΣΚ στα πλαίσια της αναβάθμισης του αθλήματος, που επιτυγχάνεται και μέσα από την επιμόρφωση των προπονητών, έχει προγραμματίσει σεμινάριο προπονητών που θα πραγματοποιηθεί στις 23, 24 & 25/6/2018 στο κλειστό γυμναστήριο Αλικαρνασσού.

Στις εργασίες του σεμιναρίου θα διδάξουν ο πρώτος προπονητής ανδρών Vince Alexander και ο πρώτος προπονητής γυναικών Anthony Crocitto, του St. Leo University of Florida των ΗΠΑ, καθώς και Νίκος Γεωργιάδης.

Το τριήμερο αυτό θα παρουσιαστούν τα παρακάτω θέματα σε προπονητές, γονείς και επίλεκτα παιδιά των σωματείων της Ένωσης μας:

 1. Δύο πρότυπες προπονητικές μονάδες επίλεκτων αθλητών-αθλητριών

2. Μία επιμορφωτική ημερίδα για τους προπονητές της Κρήτης που θα περιλαμβάνει θέματα τακτικής-τεχνικής, ψυχολογίας και παιδαγωγικής.

3. Μία ενημερωτική ημερίδα προς τους αθλητές και τους γονείς τους με θέμα: ‘’Οι ανησυχίες, τα προβλήματα και οι προοπτικές των παιδιών ως αθλητές και μαθητές στην Ελλάδα του 2018’’.

Στις εκδηλώσεις έχει προσκληθεί και θα συμμετέχει και ο υπεύθυνος του αναπτυξιακού προγράμματος της ΕΟΚ κ. Κώστας Μίσσας. 

Παρακαλούμε να ενημερώσετε όλους όσους αφορούν τα προαναφερόμενα θέματα".

Το  who is who των προπονητών και του Ν.Γεωργιάδη (από kritikobasket.gr)

Vince Alexander είναι προπονητής στο Saint Leo University, απο το 2015 εως και σήμερα.
Σπούδασε στο Oklahoma Baptist University , ενω στο παρελθον εχει δουλεψει στο Blinn College στο James Madison High School "Marlins" και στο Houston, Tx.
Συνολικά, ο  Vince Alexander, στην 18χρονη καριερα του εχει ρεκορ 316-215 στις νικες -ήττες.
Μένει στο Wesley Chapel,  της Florida, ειναι παντρεμενος με την Anita Reckart Alexander έχουν ένα γιο, τον Βενιαμίν, και μια κόρη, Samantha Denae.

Anthony Crocitto , είναι ένας βετεράνος Division II προπονητής με εμπειρία σε όλα τα  επίπεδα του γυναικείου μπάσκετ NCAA.
Τωρα ειναι προπονητής στο Saint Leo University , ενω στο παρελθον εχει δουλέψει στο
New York Institute of Technology, στο Longwood University, στο Hofstra University εχοντας εργαστει συνολικα σε 9Πανεπισήμια.
Στην καριερα εχει σημειώσει 170 νίκες, σπούδασε Business στο Hofstra University, ενω διαμένει στην Νεα Υορκη και ειναι παντρεμένος με την  Kristin Pappas Crocitto.

-Ο κ. Νίκος Γεωργιάδης, είναι Σύμβουλος Αθλητικού και Εκπαιδευτικού προσανατολισμού  είχαμε την τιμή να μας κάνει μια εξαιρετική συνέντευξη (πατήστε εδώ ), ενώ αποφοίτησε από τα ΤΕΦΑΑ του Α.Π.Θ. το 1984. Διατέλεσε μέλος των μικρών εθνικών μας ομάδων και του Άρη Θεσσαλονίκης. Συνέχισε τις σπουδές του στις ΗΠΑ και ολοκλήρωσε το University of Illinois. 
Έκανε το πρώτο του μεταπτυχιακό στην ψυχολογία της κινητικής συμπεριφοράς. Το 1992 του απονεμήθηκε ο τίτλος του διδάκτορα της φιλοσοφίας στο ίδιο πανεπιστήμιο. Το διάστημα 1990-1992 διετέλεσε λέκτορας στο κολέγιο της κινησιολογίας του U.I.C. διδάσκοντας μαθήματα αθλητικής κοινωνιολογίας, ψυχολογίας και παιδαγωγικής. 
Μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα εργάστηκε στον Γ.Σ. Περιστερίου, στον Γ.Σ. Παπάγου και στον Πανελλήνιο Γυμναστικό Σύλλογο. 
Από το 2000 μέχρι και το 2010 δούλεψε σαν Διευθυντής Αθλητικής Ανάπτυξης κι Εκπαίδευσης στην ΠΑΕ Ολυμπιακός, υπεύθυνος για την δημιουργία κι εύρυθμη λειτουργία του πρώτου δικτύου ακαδημιών ποδοσφαίρου στην Ελλάδα, Κύπρο και Αλβανία. 
Από το 2011 μέχρι σήμερα είναι Διευθυντής στο Ψυχοπαιδαγωγικό κέντρο Ευχέρεια στο Νέο Ηράκλειο Αττικής και ασχολείται με την ψυχοκινητική υποστήριξη παιδιών, εφήβων κι αθλητών, την συμβουλευτική γονέων και προπονητών και ως σύμβουλος επαγγελματικού και εκπαιδευτικού προσανατολισμού μέσω του αθλητισμού.

3ήμερη εκδρομή στην Τήνο 22- 24 Ιουνίου.
Δηλώσεις Συμμετοχής στο γραφείο επι της Λ. Εθνικής Αντιστάσεως 176 & στο τηλέφωνο 2810334277


Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.