Ηττα απο τον πρωταθλητή Κρόνο ο ΟΑΧ (pics)


Την κατάκτηση του πανελληνίου πρωταθλήματος Ελλάδας, για πρώτη φορά στην ιστορία τους, πανηγύρισαν μια αγωνιστική πριν τη λήξη του 29ου Πανελληνίου οι κορασίδες του Κρόνου Αγίου Δημητρίου που επικράτησαν  με 52-35 του ΟΑ Χανίων.

Ο Κρόνος ξεκίνησε δυναμικά στο παιχνίδι και κατάφερε να προηγηθεί με διψήφια διαφορά. 

Ο ΟΑΧ στην συνέχεια αντέδρασε , αλλά  δεν έβρισκε λύσεις επιθετικά και έτσι η ομάδα από τον Άγιο Δημήτριο πανηγύρισε την νίκη που της δίνει το δικαίωμα να κατακτήσει για πρώτη φορά στην ιστορία της τον Πανελλήνιο τίτλο.

Δηλώσεις Εμμανουέλα Τσώνη (αθλήτρια Χανίων): 
"Αρχικά ήμασταν πεσμένες, είχαμε αγχωθεί υπερβολικά και αυτό μας έριξε ψυχολογικά. Όμως μετά καταλάβαμε ότι δεν έχει σημασία ότι και να κάνουμε, σημασία έχει να τα δώσουμε όλα, να παίξουμε, να δώσουμε το 100% έτσι να γίνουμε και εμείς για εμάς καλύτερες και να παίξουμε και να το ευχαριστηθούμε. 
Παρόλα αυτά μπορεί να χάσαμε, όμως εμείς προσπαθήσαμε και δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό, ώστε να νιώσουμε εμείς τουλάχιστον ότι φτάσαμε σε ένα καλό επίπεδο όπως κάθε ομάδα θα ήθελε. Εννοείται ότι και στον τελευταίο αγώνα θα δώσουμε το 100%, δεν αγχωνόμαστε για τίποτα και είμαστε ευχαριστημένες για εδώ που έχουμε φτάσει. Ευελπιστούμε να κερδίσουμε το αυριανό παιχνίδι".


Δεκάλεπτα: 18-2, 35-13, 43-25, 52-35
Διαιτητές: Λυγούρας-Κουφούδης
Κρόνος Αγίου Δημητρίου (Σταμούλης): Μπέκιου 8(1), Μποσγανά 6, Εγγέλη 5, Ρούτση 6, Σιγούρου, Καραγκούνη 3(1), Τσούχλη 5(1), Γρηγοροπούλου 9, Μούτσα 4, Καρκακέλα 3, Τζανέτου 2, Ρετσινά 1.
ΟΑ Χανίων (Κασικτσόγλου): Τσώνη 6(1), Δερμιτζάκη 13, Δρικάκη 2, Χαιρετάκη 1, Βασιλογιαννάκη 4, Γιακουμάκη, Πέσκου, Παπαδάκη 2, Δασκουλίδου, Δασκαλάκη 2, Κοπάση 2, Σκουμπάκη 3(1).




Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.