Δεύτερη (και άνετη) νίκη για το Αρκάδι.


Με μια άνετη νίκη συνέχισε τις υποχρεώσεις του ο ΟΚΑ Αρκάδι στην δεύτερη μέρα , στο ειδικό πρωτάθλημα Ανόδου στην Α2 κατηγορία στο κλειστό του Μετς,απέναντι στην ομάδα της  ΑΕΣ Θησέας Παναγιουδας Λέσβου επικρατώντας με το ευρύ 38-93.

Η ομάδα του κόουτς Πλευράκη, μπήκε συγκεντρωμένη και δυνατά στο ματς και έχοντας ρυθμό στο παιχνίδι της , πήρε σημαντική διαφορά 25 πόντων στο α΄δεκάλεπτο, φροντίζοντας να τη διευρύνει στην συνέχεια .

Μάλιστα ο έμπειρος πολυνίκης προπονητής έδωσε την ευκαιρία από εκεί και μετά,  σε όλες τις παίκτριες του να αγωνιστούν για αρκετό χρόνο και αυτές το ανταπέδωσαν , καθώς αφ ενός βρήκαν ρυθμό και ενσωματώθηκαν πλήρως στις απαιτήσεις του παιχνιδιού, από την άλλη , με την παρουσία τους στις δυο πλευρές του παρκέ διεύρυναν την διαφορά.

Αυτήν την φορά το Αρκάδι είχε άλλη πρωταγωνίστρια που δεν ήταν άλλη από την Καζά, που "βομβάρδιζε", συνεχώς το καλάθι της ομάδας από την Λέσβο σημειώνοντας 29 πόντους.

Άλλες τρεις παίκτριες είχαν διψήφιο αριθμό πόντων.

-Αύριο το Αρκάδι έχει ρεπό και το Σάββατο στις 16.00 , αντιμετωπίζει τον ΑΣ Αρης Θήβας σε ένα κρίσιμο παιχνίδι.

-Σε περίπτωση νίκης το Αρκάδι την Κυριακή (15:00), θα δώσει τον "υπέρ πάντων" αγώνα με τον  ο Έσπερο Πατρών που είναι ξεκάθαρα το μεγάλο φαβορί της πρωτιάς που, "χαρίζει" την άνοδο  και γεγονός είναι  ότι, οι αθλήτριες του Κώστα Πλευράκη θα πέσουν μαχόμενες στο παρκέ του Μετς , διαθέτοντας ψυχή και ασκώντας πίεση μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο.

- Ο Προπονητής του Αρκαδίου στις δηλώσεις του στο kritikobasket.gr, μετά τον δεύτερο νικηφόρο αγώνα τόνισε ότι :
"Ήταν απλώς το δεύτερο βήμα προς την επίτευξη του στόχου. Σίγουρα δυσκολευτήκαμε πιο πολύ χθες από ότι σήμερα.
Καταφέραμε στο ξεκίνημα να πάρουμε σημαντική διαφορά , δώσαμε σε όλες τις παίκτριες μας την δυνατότητα να μοιραστούν τον χρόνο συμμετοχής  και με όπλο την άμυνα φτάσαμε στη νίκη. 

Για εμάς όλα τα παιχνίδια είναι ντέρμπι. Θέλουμε τη νίκη σε κάθε παιχνίδι αρχής γενομένης μεθαύριο με τον ΑΣ Αρης Θήβας και πρέπει να διατηρήσουμε τους αγωνιστικούς μας ρυθμούς.

Ωστόσο για να πετύχουμε τον στόχο μας που είναι η άνοδος στην Α2 Εθνική, όλα θα κριθούν την Κυριακή με τον Έσπερο Πατρών, οπού πρέπει να εμφανιστούμε πανέτοιμοι, ετοιμοπόλεμοι, με ωριμότητα συγκέντρωση και πάθος σε όλο το παιχνίδι".

ΑΕΣ Θησέας Παναγιουδας - ΟΚΑ Αρκάδι    38-93
Δεκάλεπτα: ,6-31 , 14-50 (ημ), 28-74, 38-93.

ΑΕΣ Θησέας Παναγιουδας : Ποτέλη 4 , Λάκκα 2, Ταμβακέλη 1, Τσιμούρτου 3, Παυλή 6(1), Αλασχκαρ 6, Δήμου 16, Καρακλά, Τσιολακουδη.
ΟΚΑ Αρκάδι (Κ.Πλευράκης): Κουλούρη Μ. 13, Ανυφαντάκη, Ταταράκη 2, Καούκη 18, Κουλούρη Σ. 19(2), Παναγιωτάκη 2, Κάζα 29, Καλοκύρη, Σταυγιαννουδάκη 2, Ουρανού, Χαμογεωργάκη 8.

-Στο άλλο ματς :
ΑΣ Ολυμπιάδας Ασσου Λ. – ΑΣ Αρης Θήβας 45-41

Το πρόγραμμα:
Παρασκευή 22 Ιουνίου
17.00 Έσπερος ΑΟΠΑ – ΑΣ Ολυμπιάδα Ασσού Λ.
19.00 Αρης Θήβας ΑΕΣ Θησέας Παν.

Σάββατο 23 Ιουνίου
16.00 ΟΚΑ Αρκάδι – ΑΣ Αρης Θήβας
18.00 ΑΕΣ Θησέας Παν. – Έσπερος ΑΟΠΑ

Κυριακή 24 Ιουνίου
13.00 ΑΣ Ολυμπιάδα Ασσού Λ. – ΑΕΣ Θησέας Παν.
15.00 Εσπερος ΑΟΠΑ – ΟΚΑ Αρκάδι

Δευτέρα 25 Ιουνίου
10.00 2ος Α’ υποομίλου – 2ος Β’ υποομίλου

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.