Αποχώρησε από την ενεργό δράση ο Κ.Βαρδαβάς (vid).


Την απόφασή του να αποχωρήσει από την ενεργό δράση πήρε ο Ηρακλειώτης Κώστας Βαρδαβάς, στα 37 του χρόνια, βάζοντας τέλος σε μια πλούσια καριέρα, ύστερα από πολλά χρόνια στα παρκέ, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις.

Στην πολύχρονη καριέρα του, ένα από τα καλύτερα παιδιά του Κρητικού μπάσκετ,  κέρδισε πολλές διακρίσεις αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις σε συμπαίκτες και αντιπάλους, που δεν παρέλειψαν στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, να αναφερθούν με τα καλύτερα λόγια.

Αν και δεν το έχει ξεκαθαρίσει στις δηλώσεις του, αναμένεται να συνεχίσει από άλλο πόστο την ενασχόλησή του με το μπάσκετ

Την απόφαση του γνωστοποίησε ο πρόεδρος του Πρωτέα Βούλα στο τουρνουά μπάσκετ «Αγγέλα Μικεδάκη», όπου και τιμήθηκε για την προσφορά του στο άθλημα, και μιλώντας στην κάμερα του «moshatotaurossporty.blogspot.com» ανέφερε πως δεν γνωρίζει αν θα συνεχίσει να ασχολείται με το μπάσκετ ως προπονητής. 

Ο Βαρδαβάς ξεκίνησε το μπάσκετ στο Ηράκλειο, στο οποίο αγωνίστηκε για τρεις χρονιές στην Α1, για να ακολουθήσουν Νήαρ Ηστ (Α2), Δάφνη (Α2), Ρέθυμνο (Α1 και Α2), Παγκράτι (Α2), Αμύντας (Α2), Αγία Παρασκευή (Α2), για να αποφασίσει το 2014 να αγωνιστεί στην Β’ ΕΣΚΑΝΑ με τον Πρωτέα Βούλας, με τον οποίο ανέβηκε τρεις κατηγορίες, και την φετινή σεζόν στην Β’ Εθνική είχε 4,9 πόντους σε 26 αγώνες και 1 τρίποντο..




3ήμερη εκδρομή στην Τήνο 22- 24 Ιουνίου.
Δηλώσεις Συμμετοχής στο γραφείο επι της Λ. Εθνικής Αντιστάσεως 176 & στο τηλέφωνο 2810334277



Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.