Στο Αγρίνιο το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων .


Τελικά η πόλη του Αγρινίου, θα φιλοξενήσει το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Παίδων  που θα διεξαχθεί στο ΔΑΚ στα τέλη Ιουνίου (20 με 24) , χάρη στις προσπάθειες των ανθρώπων του Δήμου και της ΕΣΚΑΒΔΕ . 

Την είδηση την έδωσε ο ίδιος ο πρόεδρος της ΕΣΚΑ-Η και Γ.Γ. της ΕΟΚ κ. Τάκης Τσαγκρώνης, στην  Γενική Συνέλευση της ΕΣΚΑ-Η στην ομιλία του μετά την ανάγνωση του διοικητικού και του οικονομικού απολογισμού της Ένωσης.

Να τονίσουμε ότι υποψήφιες πόλεις είχαν ακουστεί το Ηράκλειο (είχε σοβαρές πιθανότητες), η Ξάνθη (ως μεγάλο φαβορί) η Λάρισα (αρχικά) ,ενώ η Πάτρα στο τέλος "έπαιξε"δυνατά.

Το χρίσμα τελικά το πήρε η πόλη του Αγρινίου και η ομάδα του νησιού μας το Ηράκλειο, προετοιμάζεται εντατικά, ώστε να εμφανιστεί πανέτοιμη στο Αγρίνιο.

Οι έξι καλύτερες ομάδες με ονόματα όπως Παναθηναϊκός, Πανιώνιος, Προμηθέας, Ηράκλειο, Αρίωνας Ξάνθης και ο νικητής από την Θεσσαλονίκη θα δώσουν το παρών 20 με 24 Ιουνίου.

Να θυμίσουμε το πρόγραμμα:

Τετάρτη 20 Ιουνίου
Παναθηναϊκός-Αρίων Ξ.
Πρωταθλητής ΕΚΑΣΘ-Ηράκλειο ΟΑΑ
Πανιώνιος ΓΣΣ-Προμηθέας Π.

Πέμπτη 21 Ιουνίου
Αρίων Ξ.-Πρωταθλητής ΕΚΑΣΘ
Προμηθέας Π.-Παναθηναϊκός
Ηράκλειο ΟΑΑ-Πανιώνιος ΓΣΣ

Παρασκευή 22 Ιουνίου
Προμηθέας Π.-Αρίων Ξ.
Πανιώνιος ΓΣΣ-Πρωταθλητής ΕΚΑΣΘ
Παναθηναϊκός-Ηράκλειο

Σάββατο 23 Ιουνίου
Αρίων Ξ.-Πανιώνιος ΓΣΣ
Ηράκλειο ΟΑΑ-Προμηθέας Π.
Πρωταθλητής ΕΚΑΣΘ-Παναθηναϊκός

Κυριακή 24 Ιουνίου
Ηράκλειο ΟΑΑ-Αρίων Ξ.
Παναθηναϊκός-Πανιώνιος ΓΣΣ
Προμηθέας Π.-Πρωταθλητής ΕΚΑΣΘ


Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.