Ξεκινά σήμερα (19/05), το 6ο τουρνουά "Ν.Γαλυφιανάκης".


Αυτό το διήμερο 19-20 Μαΐου προγραμματίστηκε η έναρξη του τουρνουά "Νίκος Γαλυφιανάκης", μίας εκ των μεγαλύτερων μορφών του κρητικού μπάσκετ, ενός ξεχωριστού ανθρώπου-αθλητή, το οποίο διοργανώνεται προς τιμήν του Αρκαλοχωρίτη προπονητή που έφυγε τόσο νωρίς από τη ζωή.

Ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ τιμα για 6η φορά  τη μνήμη του Νίκου Γαλυφιανάκη, ο οποίος στα τελευταία χρόνια της ζωής του προσπάθησε να αναγεννήσει τις ακαδημίες του ηρακλειώτικου σωματείου.

Έτσι, σε συνεργασία με τον ΔΟΠΑΦΜΑΗ-Τμήμα αθλητισμού διοργανώνει το τουρνουά που αφορά νεαρές ηλικίες.  

Και φέτος η συμμετοχή ξεπερνάει τις προσδοκίες, καθώς 10 (!), ομάδες δήλωσαν συμμετοχή. 

Και στο φετινό τουρνουά, αφορά μικρές  ηλικίες με δυο κατηγορίες : Αγόρια 2077-08, και 2η κατηγορία Αγόρια 2009-10.

Οι αγώνες θα φιλοξενηθούν στα γήπεδα της Εφόδου και οι ομάδες που έχουν δηλώσει συμμετοχή και η ανακοίνωση των διοργανωτών αναφέρει:

6ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΙΚΡΩΝ ΗΛΙΚΙΩΝ «ΝΙΚΟΣ ΓΑΛΥΦΙΑΝΑΚΗΣ»
Για 6η συνεχόμενη χρονιά η Ακαδημία Μπάσκετ του Ο.Φ.Η σε συνεργασία με τον ΔΟΠΑΦΜΑΗ υπό την αιγίδα της ΕΚΑΣΚ, διοργανώνει το τουρνουά μικρών ηλικιών «ΝΙΚΟΣ ΓΑΛΥΦΙΑΝΑΚΗΣ» τιμώντας έτσι την μνήμη του αείμνηστου προπονητή ΝΙΚΟΥ ΓΑΛΥΦΙΑΝΑΚΗ, ενός ανθρώπου ο οποίος συνέδεσε το όνομα του με την αναγέννηση της ακαδημίας μπάσκετ.

Το 6ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΙΚΡΩΝ ΗΛΙΚΙΩΝ «ΝΙΚΟΣ ΓΑΛΥΦΙΑΝΑΚΗΣ» θα διεξαχθεί στα ανοιχτά γήπεδα της ακαδημίας μας, στην οδό Εφόδου από 19 / 5 – 16 / 6 / 2018 και τα παιχνίδια θα διεξάγονται Σαββατοκύριακα πρωί απόγευμα ανάλογα με το πρόγραμμα.

Συμμετέχουσες ομάδες (αλφαβητικά): ΑΝΔΡΟΓΕΑΣ, ΑΟΑΝ , ΑΣΚΗΣΗ, ΓΑΣ ΜΕΣΣΑΡΑ, ΔΕΙΛΙΝΟ, ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ , ΗΡΑΚΛΕΙΟ , ΟΦΗ , ΠΕΔΙΑΔΑ, ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ

Ηλικίες συμμετοχής: 1η Κατηγορία Αγόρια γεννηθέντες 2007 – 2008 και η 2η Κατηγορία Αγόρια γεννηθέντες 2009 – 2010.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ:

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.