Και επίσημα η ανανέωση Γ.Βισκαδουρακη, από Εργοτέλη, που παρουσίασε το πλάνο της.


Και με την..βούλα, με τον Γιάννη Βισκαδουράκη στην άκρη του πάγκου της θα συνεχίσει και την επόμενη αγωνιστική χρονιά η ομάδα μπάσκετ του Εργοτέλη στο Παγκρητιο πρωτάθλημα των ανδρών.

Η ομάδα αν και δεν κατάφερε τον βασικό στόχο, που ήταν η άνοδος στην Β΄Εθνικη, ανανέωσε την εμπιστοσύνη του, σε έναν προπονητή που εμπιστεύτηκε νεαρούς αθλητές από τις υποδομές, τα οποία εξελίχτηκαν, μεσώ της παραγωγικής διαδικασίας.

Παράλληλα στην σχετική ανακοίνωση των "κιτρινόμαυρων", αναδεικνύουν και το πλάνο τους το οποίο είναι να στηριχτεί η ανδρική ομάδα να  σε παιδιά των υποδομών άλλα και σε αθλητές  από την πόλη μας, που αγάπησαν το μπάσκετ, με στόχο την επάνοδο στις Εθνικές κατηγορίες.

Όπως αναφέρουν οι "κιτρινόμαυροι" "μεγάλος στόχος της νέας μας προσπάθειας είναι η ομάδα μας να λειτουργήσει πρωτοποριακά στον σχεδιασμό και την κατεύθυνση των προπονήσεων των τμημάτων μας με κυρίαρχο πλάνο την παράλληλη βελτίωση των παιδιών στο τρίπτυχο ΑΝΘΡΩΠΟΣ-ΑΘΛΗΤΗΣ-ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ".

Αναλυτικά:
"Η προσπάθεια της φετινής χρονιάς θα συνεχισθεί και στο νέο πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΚ με προπονητή τον Γιάννη Βισκαδουράκη.

Δημιουργήθηκε μια ομάδα με νέους κατά βάση αθλητές, οι περισσότεροι των οποίων προέρχονταν από τις υποδομές του συλλόγου και στην πλειοψηφία τους δεν είχαν σημαντικές αγωνιστικές εμπειρίες από αγώνες ανδρικών πρωταθλημάτων.

Οι αθλητές μας προσπάθησαν πολύ στα γήπεδα της Κρήτης και έφθασαν ένα βήμα από την κατάκτηση του πρωταθλήματος έχοντας επιτύχει σπουδαία ανατροπή στην σειρά των ημιτελικών αγώνων με τον Κύδωνα.

Στις πολύτιμες εμπειρίες της εφετινής δύσκολης μεταβατικής χρονιάς ,μιας χρονιάς αλλαγών σε πρόσωπα και στόχους θα στηριχθεί η προσπάθεια για την προσεχή αγωνιστική περίοδο.

Στην ομάδα μας έχουν θέση νεαροί αθλητές με ψυχολογία μαχητή. Θέλουμε να στηρίξουμε τη στελέχωσή της σε αθλητές από την πόλη και σε παιδιά που έρχονται από τις ακαδημίες μας. Αυτός είναι και ο μεγάλος μας στόχος!

Θέλουμε η ομάδα μας να επανέλθει δυναμικά στις εθνικές κατηγορίες δυνατή, στηριζόμενη σε δικά μας παιδιά. Σε αθλητές από την πόλη μας που αγάπησαν το μπάσκετ μέσα από την παραγωγική διαδικασία του συλλόγου μας.

Τα παιδιά που σήμερα αγωνίζονται στις ομάδες υποδομής πρέπει να βοηθηθούν και να βρουν τον δρόμο ανοικτό ώστε να καταφέρουν να φορέσουν επάξια την φανέλα της ανδρικής μας ομάδας!

Μεγάλος στόχος της νέας μας προσπάθειας είναι η ομάδα μας να λειτουργήσει πρωτοποριακά στον σχεδιασμό και την κατεύθυνση των προπονήσεων των τμημάτων μας με κυρίαρχο πλάνο την παράλληλη βελτίωση των παιδιών στο τρίπτυχο ΑΝΘΡΩΠΟΣ-ΑΘΛΗΤΗΣ-ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ.

Προχωράμε λοιπόν με σταθερά βήματα, με υπομονή, επιμονή και πίστη σ’ ένα καλύτερο αγωνιστικά μέλλον, ώστε να αντιπροσωπεύσουμε ξανά τα χρόνια που έρχονται το κρητικό μπάσκετ στις εθνικές κατηγορίες.

Γιατί για εμάς στον ΕΡΓΟΤΕΛΗ, κρητικό μπάσκετ σημαίνει Κρήτες αθλητές και προπονητές, σημαίνει μαχητικότητα στο γήπεδο, στήριξη από τον κόσμο της ομάδας στους αθλητές μας, καθημερινή προσπάθεια στα γήπεδα ώστε να ζήσουν τα όνειρά τους τα νεαρά παιδιά που σήμερα αγωνίζονται στο ανοικτό γήπεδο του Μαρτινέγκο.

Στη νέα προσπάθεια της ομάδας είναι όλοι καλοδεχούμενοι! Παλαιοί αθλητές να στελεχώσουν διοικητικά την προσπάθεια, νεαρά παιδιά με αγωνιστικές φιλοδοξίες που πιστεύουν ότι μπορεί να προχωρήσουμε με κοινό όραμα, κάθε φίλος της ομάδας που θέλει να στηρίξει τον στόχο μας.

Η οικογένεια του μπάσκετ του ΕΡΓΟΤΕΛΗ είναι εδώ και θέλουμε να την μεγαλώσουμε τα χρόνια που έρχονται!

Θα επανέλθουμε στα εθνικά πρωταθλήματα πιο δυνατοί γιατί θα δουλέψουμε σκληρά πάνω στον μονόδρομο προόδου που μας έμεινε: τα παιδιά της ακαδημίας και της ευρύτερης κοινωνίας της πόλης μας

Αυτοί που πιστεύουν και όσοι θέλουν να αποδείξουν ότι μπορούν!ERGOTELIS BASKETBALL!".
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.