"Εποχή" Μ.Δημητριάδη στον Ανδρογεα!


Ο ικανότατος με εμπειρίες πολλών ετών σε Εθνικές κατηγορίες, Μανώλης Δημητριάδης, είναι ο νέος προπονητής της ομάδας μπασκετ Ανδρών του Ανδρογεα, που θα επανεμφανιστεί στα παρκέ μετά από μια εξαετία αποχής.

Ο Ηρακλειώτης τεχνικός συμφώνησε και υπέγραψε το συμβόλαιό του με τους "κόκκινους" και θα είναι εκείνος που θα οδηγήσει την ομάδα τη νέα σεζόν προς νέες διακρίσεις στο  πρωτάθλημα Ανδρών της ΕΚΑΣΚ, ξεκινώντας άμεσα, από την Παρασκευή 1 Ιουνίου, το "χτίσιμο". 

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΓΑΣ Ανδρογέα:
"Η Διοίκηση της ομάδας με χαρά ανακοινώνει την έναρξης της συνεργασίας με τον καταξιωμένο προπονητή κ.  Μανόλη Δημητριάδη. Κοινό όραμα και στόχοι τέθηκαν στο ίδιο τραπέζι με γνώμονα το «χτίσιμο» του Ανδρικού τμήματος μετά από 6  χρόνια αποχής από το πρωτάθλημα Ανδρών Κρήτης.

Ένα νέο τμήμα που δημιουργείτε από τις ακαδημίες της ομάδας, βάση του πλάνου ανάπτυξης που έχει ξεκινήσει από το 2012 και συνεχίζεται για τα επόμενα 5 χρόνια. Νεανική ομάδα που στην πλειονότητα της θα στηριχθεί στα παιδιά των ακαδημιών και με ελάχιστες προσθήκες θα δημιουργήσει συνθήκες συναγωνισμού και ευγενούς άμιλλας, δίνοντας πολλές ευκαιρίες σε νέα παιδιά να αγωνιστούν στο πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΚ.

Θεωρούμε ότι με την καθοδήγηση του κ. Δημητριάδη οι εμπειρίες που θα πάρουν οι νεαροί παίκτες παίζοντας με πιο «δυνατούς» θα τους κάνουν καλύτερους και θα βελτιωθούν τόσο προσωπικά όσο και ομαδικά.

Το πρώτο ραντεβού γνωριμίας του προπονητή με τους παίκτες θα γίνει την Παρασκευή      01 Ιουνίου και ώρα 19:30 στο κλειστό γυμναστήριο στα 2 Αοράκια".

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.