Αντίο με ψηλά το κεφάλι ο ΑΟΚ Χανιά.


Η παρθενικη παρουσια της ομάδας των Χανίων στις Εθνικές κατηγορίες δεν στεφθηκε με επιτυχία, αλλα τουλάχιστον κατεβαλε φιλοτιμες προσπάθειες , οπως  στο τελευταίο παιχνίδι της σεζόν, απέναντι στον πρωταθλητή Έσπερο Καλλιθέας από τον οποίο ηττήθηκε με 66-60 στο Κλειστό Κλαδισού.

Ο ΑΟΚ Χανιά, παρότι υποβιβάστηκε, αποχαιρέτησε έτσι με ψηλά το κεφάλι με μία αξιοπρεπή ομάδα απέναντι σε μία πολύ δυνατή ομάδα όπως είναι ο σύλλογος της Αθήνας, ενώ ο κόουτς Θεοδωράκης, έδωσε την ευκαιρία στον  14χρονο  Γρηγόρη Σειραδάκη (γεννηθείς το 2004), να αποκτήσει εμπειρίες, δίνοντάς του χρόνο συμμετοχής.

Η ενημερωση του ΑΟΚ Χανιά: 

Αν μη τι άλλο, με μια ανταγωνιστική εμφάνιση, ο ΑΟΚ Χανιά αποχαιρέτησε τη Γ’ Εθνική κατηγορία στο μπάσκετ. Απέναντι στον πρωταθλητή Έσπερο Καλλιθέας, ο ΑΟΚ Χανιά ηττήθηκε με 66-60 στον Κλαδισό, σε ματς που αφενός δεν είχε βαθμολογικό ενδιαφέρον, αφετέρου προσέφερε πλούσιο θέαμα.

Το ματς έδωσε και το στίγμα για τη συνέχεια: Αρκετό χρόνο συμμετοχής πήρε ο 14χρονος παίκτης μας, Γρηγόρης Σειραδάκης (γεννηθείς το 2004). Ένας παίκτης με πλούσιο ταλέντο που η συμμετοχή του αποδεικνύει ότι ο σύλλογος θα συνεχίσει (και με περισσότερες δυνάμεις) να αναπτύσσει τις υποδομές του και να μαθαίνει το μπάσκετ σε νέα παιδιά.

Το ματς…
Στο αγωνιστικό μέρος, ο Έσπερος Καλλιθέας ήταν σαφώς καλύτερος , ειδικά στο πρώτο μέρος που πήρε διαφορά (στο τέλος) 12 πόντων (28-40). Στο γ’ δεκάλεπτο, ένα σερί 9-0 του ΑΟΚ έφερε το ματς στο 37-40 αλλά εκεί οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν με δικό τους νέο σερί να ξαπάρουν τα ηνία και να κλείσουν την περίοδο με 45-59.

Ο ΑΟΚ Χανιά έκανε ένα πολύ καλό δ’ δεκάλεπτο που δεν έφτασε όμως για την ανατροπή με συνέπεια η αθηναϊκή ομάδα να φύγει με νίκη 66-60 από τον Κλαδισό και να πανηγυρίσει τον τίτλο στο 2ο όμιλο Νότου της Γ’ Εθνικής.

ΑΟΚ ΧΑΝΙΑ - ΕΣΠΕΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ  60-66
Δεκάλεπτα: 14-17, 28-40 (ημ), 45-59, 60-66 

ΑΟΚ ΧΑΝΙΑ (ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ): Σταθόπουλος 4, Σειραδάκης, Αλεξίου 10 (1), Υφαντόπουλος 6 (2), Σαράντης 9 (3), Μπαγάκης, Πούρος, Σκαμνάκης 2, Κολαρετάκης 4, Αδοντάκης 6, Τασιούδης 17, Παπαδάκης 2
ΕΣΠΕΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ (ΓΡΑΨΑΣ): Αγγελόπουλος 5 (1), Καραγιαννίδης, Χατζηκίδης 5 (1), Κακαβούλας, Χαρούνι Ν. 10, Κατσούρης 13 (2), Κρητικός 2, Βλασσόπουλος 2, Χαρούνι Κ. 9, Καράμπελας 11 (1), Βάρσος 2, Πρόγκας 8.

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.