Αφιέρωσε στον πατέρα του ο Γ.Μακράκης, την νίκη με το Κορωπί (vid).


Ο προπονητής του Ηράκλειο, μετά την μεγάλη νίκη-παραμονή με το Κορωπί (89-75), αφιέρωσε βουρκωμένος, την νίκη στο πατέρα του, που έχασε πριν μερικές ημέρες, ενώ στην διάρκεια των δηλώσεών του "μπήκε σφήνα" ο Μποχωριδης , δίνοντας μια ευχάριστη νότα στην συνέντευξη .

Όπως  επισήμανε: 
"Θέλαμε κάποιες νίκες στην έδρα μας στο β’ γύρο γιατί στο φινάλε θα αντιμετωπίζαμε ομάδες που θα διεκδικούσαν την παραμονή τους και θα ήταν δύσκολα τα πράγματα. Δεν τα καταφέραμε και φτάσαμε στο σημείο να θέλουμε νίκη στο τελευταίο παιχνίδι για να μην μπλέξουμε σε περιπέτειες. 
Τελείωσε ένα ταξίδι σ’ ένα δύσκολο πρωτάθλημα με πολλά παιχνίδια. Είμαστε ευχαριστημένοι από το σημερινό (σ.σ. χθεσινό) αποτέλεσμα γιατί είχαμε να νικήσουμε πέντε ματς. Επέστρεψα στο Ηράκλειο για να υπάρξει συνέχεια και να δημιουργήσουμε κάτι διαφορετικό. 
Θέλω να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά στη φετινή προσπάθεια. Αντιμετωπίσαμε πάρα πολλά προβλήματα και απουσίες λόγω τραυματισμών. Σε ελάχιστα παιχνίδια ήμασταν όλοι μαζί. Ο Γιάννης ο Σταμπουλής έπαιξε σήμερα (σ.σ. χθες) μετά από ένα ολόκληρο γύρο και τον ευχαριστώ πολύ που αγωνίστηκε. 
Ευχαριστώ για μία ακόμη φορά όλα τα παιδιά για όλα όσα περάσαμε φέτος. Περιμέναμε μία καλύτερη θέση στο βαθμολογικό πίνακα. Αφιερώνω τη νίκη στον πατέρα μου που μέχρι την τελευταία στιγμή στο νοσοκομείο με ρωτούσε για την ομάδα, στα παιδιά και στο σύλλογο".

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.