Το σχόλιο της Εβδομάδας.


Του συνεργάτη μας "threepointer". Η ΛΙΓΟΨΥΧΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ
 Εκτάκτως αυτήν την εβδομάδα μεταφέρθηκε το σχόλιο της "Δευτέρας"
Ασφαλώς θα είχε ενδιαφέρον από πολλές πλευρές, να βλέπαμε τα δίδυμα αδέρφια Καλαιτζάκη να παίζουν αντίπαλοι στον αγώνα ΠΑΟ-ΑΡΗ. 

Ενδιαφέρον μπασκετικό για να τους δούμε να παίζουν στο ίδιο γήπεδο, έστω και αντίπαλοι, όπως πριν μερικά χρόνια που έπαιζαν αλλά συμπαίκτες στο παιδικό του ´´Ηράκλειο ´´, ενδιαφέρον στατιστικό καθότι είναι σπάνιο γεγονός δυό δίδυμα αδέρφια στην Α1 να παίζουν στο ίδιο ματς, ενδιαφέρον κοινωνιολογικό αλλά και τοπικό μιας και ξεκίνησαν από την Κρήτη κλπ, αλλά φαίνεται ότι ο κόουτς Αγγέλου δεν πολυνοιάζεται για τέτοιου είδους λεπτομέρειες. 

Θα μου πείτε καλά αφού έχανε με 25 πόντους γιατί δεν τον έβαλε έστω και λίγο; Αβυσσος η σκέψη του προπονητή. Οπως λέγαμε για τη μοναξιά του παράγοντα, έτσι και εδώ θα μπορούσαμε να πούμε: η λιγοψυχία του προπονητή.

Ο προπονητής που δε βάζει ένα νέο παίκτη να παίξει έστω και λίγο, ενώ χάνει με 25 πόντους στο τέλος, για να του δώσει τη χαρά της συμμετοχής, είναι λιγόψυχος. Ο προπονητής που βγάζει έξω ένα νέο παίκτη, αμέσως μετά από ένα λάθος είναι λιγόψυχος.

Ο προπονητής που δεν ενθαρρύνει ένα νέο παίκτη διορθώνοντας τον ταυτόχρονα μετά από ένα λάθος, είναι λιγόψυχος. Ο προπονητής που φοβάται να ρισκάρει για ένα ταλαντούχο νέο παίκτη του είναι λιγόψυχος. Κλπ, κλπ, κλπ.

Και τελικά φαίνεται πως τέτοιοι προπονητές υπάρχουν παντού. Απο τα χαμηλά ως τα σαλόνια της Α1.
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.