Προσωπική δήλωση Μιχάλη Κανάκη .


Ο Μιχάλης Κανάκης, μας έκανε την παρακάτω προσωπική δήλωση, εκπροσωπώντας μόνο τον εαυτό του, χωρίς να χρησιμοποιήσει την ιδιότητα του μέλους της ΕΚΑΣΚ, ,αναλαμβάνοντας την ευθύνη των λόγων του, που αναφέρεται για την μη αποδοχή παραίτησης του α αντιπρόεδρου κΒαγγέλη Γιαννουλάκη αλλά και για την παραφιλολογία (που όπως αναφέρει) έχει αναπτυχθεί στο συγκεκριμένο θέμα από μερίδα του τύπου.

Αναλυτικά η προσωπική δήλωση του Μ.Κανάκη:
"Με αφορμή την επιστροφή του Α΄Αντιπροέδρου της ΕΚΑΣΚ, λόγω μη αποδοχής της παραίτησής του από το Δ.Σ. και εξαιτίας της παραφιλολογίας, που έχει αναπτυχθεί για το θέμα, αυτό και προς αποκατάσταση της αλήθειας, έχω να πω ότι η πράξη αυτή του ΔΣ, χαρακτηρίζει απολύτως την Αρμονική λειτουργία του Συμβουλίου, δείχνει ανωτερότητα, μη λαμβάνοντας υπ όψιν πικρόχολα και αναπόδεικτα fake news, από μερίδα του τύπου,που μετέφερε πληροφορίες, χωρίς να μπει στο βάσανο της διασταύρωσης, και προπάντων ισχύ ώστε κάτω από την ομπρέλα του όλα τα μέλη , να νοιώθουν σίγουρα και μακρυά από μικρότητες και αντιπαραθέσεις.

Ο Ευάγγελος Αβέρωφ είχε πει κάποτε "όταν το αρνί βγαίνει έξω από την μάντρα, το τρώει ο ο λύκος" .Ο νοών νοήτω.

Ήθελα επίσης με την ευκαιρία αυτή να συστήσω, σε κάποιους φορείς του αθλήματος, να είναι πιο προσεκτικοί στις δηλώσεις τους, προσπαθώντας να αποφύγουν τις δικές τους ευθύνες, μετατοπίζοντας τις στο ΔΣ.

Να τους υπενθυμίσω το μύθο του Ικάρου, και να δηλώσω ως άνθρωπος του μπάσκετ, που έχει περάσει από όλα τα επίπεδα, και που βρίσκεται στο αθλητικό και εκπαιδευτικό γίγνεσθαι, από το 1962, ανελλιπώς, ότι αυτή η ΕΚΑΣΚ, είναι η πιο πετυχημένη, από συστάσεως, της, χάριν των άοκνων, προσπαθειών του ΔΣ και του προέδρου της και ματαιοπονούν όσοι προσπαθούν για ιδίους λόγους, να αμαυρώσουν την λάμψη της και να δημιουργήσουν ρωγμές, στο αρραγές μέτωπό της.

Μπορουν να συνεχίσουν, αλλά φέρνουν το αντίθετο αποτέλεσμα, απο αυτο που προσδοκούν.

Ευχαριστώ για την φιλοξενία 

ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΝΑΚΗΣ

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.