Πηρε την νίκη χωρίς αγώνα στα Χανια , ο ΑΣΚΑ Ηράκλειο.


Νίκη στα "χαρτιά" για τον ΑΣΚΑ Ηράκλειο στα Χανιά χθες (σ.σ 22/04), καθώς η ομάδα των Χανίων δεν παρέδωσε εγκαίρως τα δελτία των αθλητών της, με αποτέλεσμα το παιχνίδι να κατοχυρωθεί υπέρ της φιλοξενούμενης  ομάδας  με score 20-0, αν και η ομάδα του Ηρακλείου, ζήτησε να γίνει ο αγώνας κανονικά έστω και με καθυστέρηση προκειμένου να προσκομιστούν οι αθλητικές ταυτότητες 

Το δελτίο τύπου του ΑΣΚΑ Ηράκλειο, αναφέρει:
"O ΑΣΚΑ Ηράκλειο ταξίδεψε σήμερα 22 Απριλίου στα Χανιά για το εκτός έδρας παιχνίδι απέναντι στην ομάδα των Χανίων “Αετοί Κρήτης” στα πλαίσια της 9ης αγωνιστικής του νοτίου ομίλου για το πανελλήνιο πρωτάθλημα της ΟΣΕΚΑ.

Ο αγώνας δεν πραγματοποιήθηκε λόγω του ότι η ομάδα των Χανίων δεν παρέδωσε εγκαίρως τα δελτία των αθλητών της, με αποτέλεσμα το παιχνίδι να κατοχυρωθεί υπέρ της ομάδας μας με score 20-0.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ΑΣΚΑ Ηρακλειο δήλωσε να γίνει ο αγώνας κανονικά έστω και με καθυστέρηση προκειμένου να προσκομιστούν οι αθλητικές ταυτότητες των Χανίων , αλλά οι διαιτητές αποφάσισαν να τηρήσουν κατά γράμμα τον κανονισμό , απόφαση την οποία σεβάστηκαν και οι 2 ομάδες.


Απο αύριο θα ξεκινήσει η ομάδα μας την προετοιμασία της για τον εντός έδρας αγώνα απέναντι στην ομάδα της Πάτρας, “Ηφαιστο” όπου θα γίνει την ερχόμενη Κυριακή στα 2 Αοράκια".
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.