Πάλεψαν για το καλύτερο οι Νεανίδες του ΟΦΗ. Κορυφαία η Κριμίλη(pics-stats).


Με την διαφορά δυναμικότητας να είναι μεγάλη μεταξύ των δύο ομάδων και προσπαθώντας για το καλύτερο ο ΟΦΗ στην πρεμιέρα της  Τελικής Φάσης του Πανελλήνιου Νεανίδων που διεξάγεται στα Λουτρά Αιδηψού, ηττήθηκε με 37-64 απο τον  Έσπερο Πάτρας .Δείτε πλούσιο φωτορεπορταζ και τα στατιστικά του αγώνα.

Η ομάδα του Μάνου Καρλάφτη προσπάθησε να ελέγξει τον ρυθμό στο πρώτο μέρος, όμως δεν μπήκαν τα σουτ που αποτελεί βασικό στοιχείο του παιχνιδιού και δεν μπόρεσε τελικά να διεκδικήσει την νίκη.

-Σε ένα άλλο παιχνίδι με Κρητικό ενδιαφέρον ο ΠΑΟΚ επικράτησε επί του Πιερικού Αρχέλαου με 83-39, έχοντας πρώτη σκόρερ της ομάδας και της αγωνιστικής την πρώην  αθλήτρια του Εργοτέλη, μέχρι πρόπερσι, την  Ιωάννα Κριμίλη που σημείωσε 31 πόντους με 7 τρίποντα.


ΟΦΗ - ΕΣΠΕΡΟΣ ΠΑΤΡΑΣ  37-64
Δεκάλεπτα: 8-24, 14-31, 27-47, 37-64
Διαιτητές: Γαζέτας, Δόλγυρας

ΟΦΗ (Καρλάφτης): Φραγκάκη 2, Ιατράκη 2, Παπαδάκη Αικ., Βάτσινα 10, Μπορμπαντωνάκη, Παπαδάκη Ευ., Διαμαντάκη, Κουρατόρα 9(1), Τζανετή 6(2), Κασαπίδη, Σφακιανάκη 5, Λιόντα 3(1). 
Έσπερος Πάτρας (Πέτροβιτς): Μιχαηλίδου 3, Ψυρρή 11(3), Νάτσκου 9, Μπαλάση, Τσιακμά 4, Γιαννοπούλου, Τραγούστη 16, Ρεκουνιώτη 12, Μιχαηλίδου 6, Αργυροπούλου 3.

Τα αποτελέσματα:
Φάρος Κερατσινίου - Παναθηναϊκός 61-73
ΟΦΗ - Έσπερος Πάτρας 37-64
ΠΑΟΚ - Πιερικός Αρχέλαος 83-39

Η κατάταξη (σε 1 αγώνα)
1. ΠΑΟΚ 1-0
2. Έσπερος Πάτρας 1-0
3. Παναθηναϊκός 1-0
4. Φάρος Κερατσινίου 0-1
5. ΟΦΗ 0-1
6. Πιερικός Αρχέλαος

Η επόμενη αγωνιστική (2η, 12/4)
Πιερικός Αρχέλαος - ΟΦΗ
Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ
Έσπερος Πάτρας - Φάρος Κερατσινίου

Δηλώσεις προπονητών 
Πέταρ Πέτροβιτς (Έσπερος): 
«Πάντα ο πρώτος αγώνας σε μια τελική φάση είναι δύσκολος. Πιστεύουμε στον εαυτό μας, δείξαμε χαρακτήρα στην άμυνα, καθώς τα πάντα αρχίζουν από αυτήν, ενώ και στην επίθεση είχαμε πολύ καλή απόδοση. Συγχαρητήρια στον ΟΦΗ η οποία είναι πολύ καλή ομάδα και να την συγχαρώ για το fair play game. Περιμένω πολύ δυνατά παιχνίδια στη συνέχεια του τουρνουά, ιδιαίτερα απέναντι στον Φάρο, τον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ καθώς είναι ομάδες που θα διεκδικήσουν μετάλλιο. Εμείς θα κοιτάξουμε να δώσουμε ότι καλύτερο έχουμε. Έχουμε μιλήσει με τις αθλήτριές μας και έχουμε πει ότι είναι σημαντικό να απολαύσουν αυτούς τους αγώνες και να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους»

Εμμανουήλ Καρλάφτης (ΟΦΗ): 
"Είμαστε μία ομάδα που αποτελείται από μικρά κορίτσια. Από εκεί και πέρα στηρίζεται αυτή η ομάδα στα σουτ. Σήμερα δεν μας πήγε καθόλου και αμυντικά προσπαθήσαμε στο πρώτο ημίχρονο να το ελέγξουμε, δεν τα καταφέραμε όμως στο δεύτερο. Ο Έσπερος έπαιξε καλύτερα και πήρε τη νίκη. Εμείς ήρθαμε να διασκεδάσουμε κάθε παιχνίδι και να παλέψουμε».    






Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.