Με τον πρώτο ο ΟΦΗ, με τον τέταρτο ο ΑΟΚΧ.


Μετά από ξεκούραση  δύο εβδομάδων, οι ομάδες της Γ’ Εθνικής επανέρχονται σε αγωνιστικούς ρυθμούς, με τους εκπροσώπους του νησιού μας, να έχουν δύσκολο έργο.

Οι "ασπρόμαυροι"  φιλοξενουν αύριο στο κλειστό του ΒΑΚ (16:00.) , τον εκ των πρωτοπόρων του ομίλου του, Έσπερο Καλλιθέας, που έχει "πάρει" μόνο  τρεις φορές σε όλο το πρωτάθλημα το "κίτρινο φύλλο".

Αντίθετα  παίκτες του Βασίλη Ράλλη θα προσπαθήσουν να πετύχουν τη δέκατη νίκη τους, "ισοφαρίζοντας" τις ήττες τους, προσπαθώντας στην τελική ευθεία να κερδίσουν τις εντυπώσεις. 

-Από την άλλη η έτερη Κρητική ομάδα, ο  ΑΟΚ Χανιά, έχει δύσκολη αποστολή στην Αθήνα, με αντίπαλο τον τέταρτο της κατάταξης Κρόνο (17:00). 

Η χανιώτικη ομάδα ψάχνει πλέον νίκες εκτός προγράμματος για να προλάβει το τρένο της σωτηρίας. 

Το βράδυ είναι προγραμματισμένη η αναχώρηση της αποστολής από το λιμάνι της Σούδας για την Αθήνα και η 12άδα που επέλεξε η τεχνική ηγεσία είναι:

Παπαδάκης, Σταθοπουλος, Αλεξίου, Υφαντόπουλος , Σαράντης, Μπαγάκης, Κοντογιαννης, Σκαμνάκης, Αράπης, Αδοντάκης, Τασιούδης, Κολαρετακης.

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.