Mε ψηλά το κεφάλι ο ΟΦΗ (pics+stats).Η Κριμίλη στην καλύτερη 5άδα


Στον αγώνα που έκλεισε την τελική φάση του Πανελληνίου  Νεανίδων στα Λουτρά Αιδηψού, ο ΟΦΗ αποχαιρέτησε την διοργάνωση με ήττα , καθώς ο Παναθηναϊκός που αναδείχθηκε  πρωταθλητής επικράτησε με 62-39 .

Οι αθλήτριες του Μάνου Καρλάφτη, δεν ξεκίνησαν καλά και βρέθηκαν 18 πόντους πίσω στο α΄δεκάλεπτο (22-04).

Στην συνέχεια ανέκαμψαν, μείωσαν την διάφορα και στο τελευταίο δεκάλεπτο η κόπωση τις κατέβαλε, αλλά όπως κι αν έχει η ομάδα του νησιού μας έδωσε τον καλύτερό της εαυτό στην διοργάνωση.

ΠΑΟ -ΟΦΗ   62-39
Δεκάλεπτα: 22-4, 37-22 (ημ), 49-33, 62-39
Διαιτητές: Γιακείμη-Καραμπιτσάκος
Παναθηναϊκός (Καντζιλιέρης-Αρχιμανδρίτης): Κάσδαγλη 3, Γκαγκανάτσου 2, Μουρίκη 8(2), Τσέτα 5(1), Ζαρρή, Κοιλιά Ν., Νούλα 4, Κοιλιά Π. 2, Εζέτσα 32(4/7β., 14/21δ., 11ρ.), Κακούρη, Τριανταφύλλου 3, Γάτου 3(1).
ΟΦΗ (Καρλάφτης): Φραγκάκη, Ιατράκη, Παπαδάκη Αικ. 12(4), Βάτσινα 3, Μπορμπαντωνάκη, Παπαδάκη Ευ. 2, Διαμαντάκη, Κουρατόρα 9(1), Τζανετή, Κασαπίδη 6, Σφακιανάκη 4, Λιόντα 3.


H Κριμήλη στην καλύτερη πεντάδα!
Πρώτη σκόρερ του τουρνουά με  πόντους αναδείχθηκε η Σύνθια Εζέτζα του Παναθηναϊκού που παρέλαβε το έπαθλο από το μέλος του ΔΣ της ΕΟΚ Νίκο Φαρμάκη.

Πολυτιμότερη παίκτρια του τουρνουά αναδείχθηκε και πάλι η Σύνθια Εζέτζα του Παναθηναϊκού που πήρε το βραβείο της από το μέλος της Επιτροπής Πρωταθλημάτων της ΕΟΚ Αγγελο Παπανικολάου.

Στην καλύτερη πεντάδα εκτός από την προαναφερθείσα βρέθηκαν ακόμη και οι Λίλια-Αννα Καρακασίδου (Φάρος Κερατσινίου), Ευαγγελία Νάτσκου (Εσπερος Πάτρας), Ιωάννα Κριμίλη (ΠΑΟΚ) και Ευαγγελία Κοντραφούρη με την απονομή να πραγματοποιεί η Δήμαρχος Ιστιαίας-Αιδηψού κα Ελένη Ευσταθίου-Σπανού.

Στον έκτο Πιερικό Αρχέλαο το αναμνηστικό παρέδωσε ο πρόεδρος του νομικού προσώπου του Δήμου Αθάνασιος Τσάντζαλος, ενώ στον πέμπτο ΟΦΗ την απονομή έκανε ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ιστιαίας-Αιδηψού Δημήτρης Ζουπανιώτης.


Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.