Τιμήθηκαν στον τελικό ΕΚΑΣΚ Ι.Γωνιωτάκης και Αρ.Βισκαδουράκης (pics).


Μια πολύ αξιέπαινη πρωτοβουλία του Δειλινού, έλαβε χώρα πριν την έναρξη του πρώτου τελικού, Δειλινού-Εργοτέλη,στο πρωτάθλημα Ανδρών ΕΚΑΣΚ.

Συγκεκριμένα οι βραβεύτηκαν για την προσφορά τους στο άθλημα, οι μπαμπάδες των δυο προπονητών του τελικού, κ.κ. Αριστειδης Βισκαδουράκης και Γιάννης Γωνιωτάκης.

Εν μέσω συγκίνησης και χειροκροτημάτων ο πατέρας του προπονητή του Δειλινού Γιάννης , βράβευσε τον πατέρα του προπονητή του Εργοτέλη Αριστείδη και αντίθετα.

Οι προπονητές και καλοί φίλοι Γιώργος Γωνιωτάκης και Γιάννης Βισκαδουράκης, δεν έκρυψαν την συγκίνησή τους, ενώ τα βλέμματά τους τους έδειχναν θαυμασμό και υπερηφάνεια στους γονείς τους.

Και οι δυο έχουν προσφέρει τα μέγιστα στον αθλητισμό και το μπάσκετ της Κρήτης και σίγουρα αυτή η πρωτοβουλία του Δειλινού, χαίρει επιβράβευσης.

Αριστείδης Βισκαδουράκης, υπηρετεί για πολλά χρόνια ως  προπονητής στίβου και όχι μόνο , ενώ τώρα προπονεί τις πρωταθλήτριες μας στις μεσαίες αποστάσεις , Ειρήνη και Αννούλα Βασιλείου.

Ο Γιάννης Γωνιωτάκης , ήταν για πάρα πολλά χρόνια γυμναστής, ενώ έχει υπηρετήσει το μπασκετ με την ιδιότητα του προέδρου της ΤΕ Κρήτης (προάγγελος της ΕΚΑΣΚ), ενώ επίσης έχει διατελέσει διαιτητής και του κριτή.




Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.