Η μεγάλη γιορτή του «Cretan Kings Assist» στις 13 Μαΐου .


Η αυλαία της 4ης σεζόν του κοινωνικού προγράμματος «Cretan Kings Assist» θα πέσει την Κυριακή 13 Μαΐου, με τη διεξαγωγή του 4ου All Star Game.

Τη φετινή χρονιά το μαθητικό τουρνουά μπάσκετ «Cretan Kings Assist Basketball» προσέλκυσε 18 Δημοτικά Σχολεία του Νομού Ρεθύμνου, με εκατοντάδες μικρούς μαθητές να απολαμβάνουν τη χαρά της συμμετοχής, πραγματοποιώντας τα πρώτα τους βήματα στο άθλημα. 

Η 6η και τελευταία αγωνιστική θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 22 Απριλίου, στο γήπεδο του 15ου Δημοτικού Σχολείου, ενώ το ραντεβού θα ανανεωθεί την Κυριακή 13 Μαΐου, με την πραγματοποίηση της μεγάλης γιορτής στο κλειστό γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη».

Οι μικροί αθλητές θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν, ως πρωταγωνιστές, την εμπειρία ενός All Star Game, όπου θα λάβουν μέρος δύο επίλεκτοι μαθητές από τα 18 συμμετέχοντα σχολεία. Εκτός από το κυρίως μέρος, με τον αγώνα Ανατολής – Δύσης, θα πραγματοποιηθούν διαγωνισμοί, βραβεύσεις και θα κληρωθούν πλούσια δώρα, ετοιμάζοντας παράλληλα πολλές εκπλήξεις.

Χορηγός του 4ου σχολικού πρωταθλήματος «Cretan Kings Assist Basketball» είναι η AEGEAN και το Heavenofbrands.com.
Πηγή: rethymnobc.gr
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.