Φιλική νίκη στο Λαύριο στην πρώτη του Α.Χίκι, το Ρέθυμνο Cretan Kings.


Φιλική νίκη κόντρα στο Λαύριο Megabolt , στο ανεπίσημο ντεμπούτο του  Άντονι Χίκι , σημείωσε το Ρέθυμνο Cretan Kings, επικρατώντας με 77-74 στο κλειστό του Μαρκόπουλου, εν οψει του αγώνα  το επόμενο Σάββατο (05/05), στην εντός έδρας αναμέτρηση κόντρα στα Τρίκαλα BC ARIES.

Η ενημέρωση της ομάδας του Ρεθύμνου:
Στο κλειστό του Μαρκοπούλου βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι το Ρέθυμνο Cretan Kings, όπου σε φιλικό αγώνα απέναντι στο Λαύριο Megabolt επικράτησε με 77-74.

Η ομάδα μας εκμεταλλεύτηκε τη διακοπή του πρωταθλήματος, πραγματοποιώντας ένα πολύ δυνατό τεστ. Ο κόουτς Νίκος Βετούλας και οι συνεργάτες του είχαν την ευκαιρία να διατηρήσουν τον αγωνιστικό ρυθμό των αθλητών τους και να δοκιμάσουν σχήματα και παίκτες. 

Μάλιστα, την πρώτη του εμφάνιση με τη φανέλα της ομάδας μας πραγματοποίησε ο Άντονι Χίκι, ο οποίος θα κάνει επίσημο ντεμπούτο το ερχόμενο Σάββατο, στον εντός έδρας αγώνα κόντρα στα Τρίκαλα BC ARIES.

Οι παίκτες μας θα απολαύσουν το αυριανό τους ρεπό και τη Δευτέρα θα επιστρέψουν στις προπονήσεις στο «Μελίνα Μερκούρη» ενόψει του αγώνα της 24ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Basket League.
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.