Ευχαριστήριο του τμήματος μπασκετ του ΟΦΗ και του Γ.Kόκκινου .


Οι παίδες του ΟΦΗ "υπερέβησαν εαυτόν" την φετινή περίοδο κατακτώντας την 3η παγκρήτια θέση, ενώ παράλληλα με τις δουλειά που γίνεται τα τελευταία χρόνια στις υποδομές, παραμένει μια από τις πιο δυνατές και σταθερές "δυνάμεις" της Κρήτης.

Το τμήμα μπασκετ με ανακοίνωσή του ,  συγχαίρει τους πρωταθλητές και τους εύχεται καλή επιτυχία στο πανελλήνιο πρωτάθλημα, αλλά και τους διοργανωτές  για την άψογη  διοργάνωση που πραγματοποιήθηκε στις Αρχάνες.

Αναλυτικά:
"Το τμήμα Μπάσκετ του Ο.Φ.Η. αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει θερμά την ΕΚΑΣΚ, το Δήμο Αρχανών Αστερουσίων, καθώς και το σωματείο ΑΟ ΓΙΟΥΧΤΑΣ για την άψογη διοργάνωση της Τελικής Φάση των Παίδων Κρήτης η οποία πραγματοποιήθηκε το διήμερο 31/3 - 1/4/2018 στο κλειστό Αρχανών με τη συμμετοχή των σωματείων ΑΟΝΑ ΗΡΟΔΟΤΟΣ, ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΟΑΑ, ΟΦ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ & Ο.Α.Χ.  
Συγχαρητήρια στο σωματείο ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΟΑΑ για την κατάκτηση της 1ης θέσης και ευχόμαστε καλή επιτυχία στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων."

Από την μεριά του ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας κ .Γιάννης Κόκκινος με ανακοίνωσή του στην επίσημη σελίδα της ομάδας στο facebook, έκανε ένα μικρο απολογισμό των αγωνιστικών τμημάτων, δίνοντας συγχαρητήρια και είχες για το Πάσχα, ενώ επεσήμανε να μην ξεχνούν το στόχο που έχουν ως Ακαδημία να, αγωνιστούν στην ανδρική ομάδα.

Αναλυτικά:
"Κορασίδες τρίτη θέση, παίδες τρίτη θέση, Έφηβοι τρίτη θέση, Νεάνιδες πρώτη θέση και πρόκριση στην τελική φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος, στη συνέχεια έχουμε και την προσπάθεια της γυναικείας ομάδας για το πρωτάθλημα Κρήτης, τα τμήματα της ακαδημίας πολύ καλές παρουσίες στα τουρνουά που συμμετέχουν...... 
Μπράβο σε όλα τα παιδιά της παιδικής ομάδας για την παρουσία τους όλη τη χρονιά στο πρωτάθλημα παίδων. Μάγκες η δουλειά τώρα πρέπει να είναι περισσότερη. Μην ξεχνάτε το στόχο πού έχουμε σαν ακαδημία, να παίξετε κάποια στιγμή στην ανδρική ομάδα! Εύχομαι σε όλους καλό Πάσχα"!

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.