Έχει τελικό σήμερα .Δειλινό-Εργοτέλης στο Λίντο 20:00.


Έφθασε η ώρα να ξεκινήσει η σειρά των τελικών των Ανδρών της ΕΚΑΣΚ, καθώς σήμερα στο Λίντο (20:00), η τυπικά γηπεδούχος ομάδα του Δειλινού , υποδέχεται τον Εργοτέλη, σε ένα ματς που αναμένεται να προσελκύσει πολύ κόσμο.

Με την σειρά να βρίσκεται ισορροπία ( 1-1) , ακολουθώντας τα παιχνίδια της κανονικής περιόδου (61-52 , στις 22/10, ο Εργοτέλης και 76-65 στις 14/01, το Δειλινό), ψάχνουν το προβάδισμα την προσπάθειά που καταβάλουν  για την κατάκτηση του τίτλου, καθώς χρειάζονται τρεις νίκες, ουσιαστικά δηλαδή όποιος νικήσει σήμερα θα θέλει άλλη μια .

-Όσον αφορά τις δυο ομάδες το Δειλινό δεν έχει απουσίες, πραγματοποίησε εντατικές προπονήσεις και φιλικά όλο αυτό το διάστημα, αλλά προβληματίζει η αγωνιστική απραξία, που σημαίνει και έλλειψη ρυθμού, καθώς έχει να αγωνιστεί από τις 24 Μαρτίου στο 67-56 με την Πεδιάδα.

Ο Εργοτέλης  που έκανε την απόλυτη ανατροπή με τον Κύδων, θέλει να συνεχίσει και στα τελικά να έχει τους ίδιους υψηλούς ρυθμούς, ωστόσο δεν δε θα έχει στη διάθεσή του τον Δόσπρα, καθώς ο φόργουορντ των "κιτρινόμαυρων"  διαπιστώθηκε μέσω ιατρικών εξετάσεων , ότι έχει υποστεί  ρήξη μηνίσκου και θα παρακολουθήσει από τον πάγκο τους τελικούς..


Αξιομνημόνευτο  ότι για πρώτη φορά φέτος ορίστηκαν τρεις διαιτητές σε παιχνίδι τοπικού πρωταθλήματος, οι αξιολογημένοι Μαλαμάς-Μακρής-Χριστινάκης Νώντας,  με γραμματεία τους Χειρακάκη, Καπετάνιου, Μιχαλάκη.

Μεγάλες πιένες θα γνωρίσει σήμερα το κλειστό του Λίντο.   Και πώς να μη γίνει αυτό από τη στιγμή που όλοι οι μπασκετόφιλοι, θέλουν να παρακολουθήσουν  ένα από τα πιο σημαντικά παιχνίδια της σεζόν , με τους Alternatives του Εργοτέλη (όπως ανακοίνωσαν) να ετοιμάζονται για μια σημαντική παρουσία.

Η ανακοίνωση των Alternatives:




Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.