Z.Υφαντόπουλος |"Aκόμα είναι στο χέρι μας".Κυριακή (11/3) στις 15:00 με Παναγίτσα.


Δηλώσεις στο επίσημο site της ομάδας έκανε ο γκαρντ του ΑΟΚ Χανιά, Ζαφείρης Υφαντόπουλος μια μέρα μετά την ήττα από τον Άρη Πετρούπολης.

Ο Ζαφείρης Υφαντόπουλος τόνισε ότι άπαντες θα παλέψουν μέχρι τέλους, για την παραμονή και ότι όλους τους πεισμώνει η κριτική που δέχεται η ομάδα.

Αναλυτικά:
Για το ματς στην Πετρούπολη και το αν υπάρχουν ελπίδες παραμονής
Είμαστε στεναχωρημένοι από την έκβαση του αγώνα, αλλά και από τη γενικότερη εικόνα που παρουσιάζουμε. Παρουσιάζουμε κενά στην απόδοσή μας που μας στοιχίζουν. Είμαστε με την πλάτη στο τοίχο, αλλά ακόμα είναι όλα στο χέρι μας η παραμονή. Έχουμε 7 αγωνιστικές. θα παλέψουμε όλα τα ματς.

Η συγγνώμη…
Αισθάνομαι την ανάγκη να ζητήσω συγγνώμη από τους ανθρώπους που είναι δίπλα μας και να τους υποσχεθώ εκ μέρους της ομάδας ότι ο ΑΟΚ Χανιά θα μείνει κατηγορία και ότι θα κάνουμε τα πάντα για αυτό.

Για το προσεχές ματς με την Παναγίτσα: 
Το πιο κρίσιμο μέχρι το επόμενο. Όλα είναι κρίσιμα για μας. Ευκαιρία να πάρουμε ψυχολογία.

Για την σφοδρή κριτική που δέχεται η ομάδα: 
Μας πεισμώνει η κριτική! Μονο εμείς ξέρουμε τις θυσίες και τον κόπο μας. Κανείς δεν μπορεί να μας κρίνει, δίχως να έχει τελειώσει τίποτα. Δεχόμαστε μόνο την καλόπιστη κριτική.

Κυριακή (11/3) στις 15:00 με Παναγίτσα
Αλλαγή ώρας διεξαγωγής του κυριακάτικου (11/3) αγώνα με την ΑΕΕ Παναγίτσας που θα γίνει στο κλειστό Κλαδισού και θα ξεκινήσει στις 15:00, αντί στις 17:00.

Η σχετική ανακοίνωση της ΕΟΚ αναφέρει:
Σας ενημερώνουμε ότι, για συγκοινωνιακούς λόγους και μετά από συμφωνία των δύο Σωματείων, ο αγώνας ΑΟΚ ΧΑΝΙΑ – ΑΕΕ ΠΑΝΑΓΙΤΣΑΣ, για την 19η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας Ανδρών (2ος όμιλος) της 11/03/2018 αντί ώρας 17.00, θα διεξαχθεί ώρα 15.00, στο Κλειστό Γυμναστήριο ΚΛΑΔΙΣΟΥ.

Φώτο: Στράτος Σολανάκης
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.