Το πανόραμα της 16ης αγωνιστικής Ανδρών ΕΚΑΣΚ.


Τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε της α΄φάσης των Ανδρων της ΕΚΑΣΚ, και το                 πρωτάθλημα βρίσκεται στην "κόψη του Ξυραφιού", με την νίκη της αγωνιστικής να σημειώνει ο Κύδων.

-Η ομάδα του Γιάννη Ηλιάκη επικράτησε 68-64 τον Εργοτέλη στο Λίντο και πηγαίνει στα πλέι οφ με 2 νίκες επί των "κιτρινόμαυρων", που έχει παράπονα από τη διαιτησία ενώ  κρατήθηκε η προπονητική  ταυτότητα του Γιάννη Βισκαδουράκη.

-Στις Μοίρες η Πεδιάδα , πανηγύρισε διπλό "τετράδας", καθώς επικράτησε της Μεσαράς 72-63 και έχει τον πρώτο λόγο για την 4η θέση , που οδηγεί στα πλέι οφ. 

- Νίκη "κεφαλαιοποίηση" για το Δειλινό, επί του "αιρετικού" Τηγανίτη με 66-29, που το διατηρεί με ασφάλεια στην 3η θέση.

-Το Ακρωτήρι επέστρεψε στις επιτυχίες (μετά την ήττα από τον Εργοτελη)  επικρατώντας εκτός έδρας της Ακαδημίας Ρεθύμνου με 54-50, που είχε θριαμβεύσει επί του Δειλινού την περασμένη εβδομάδα.

-Τέλος το παιχνίδι Ηρόδοτος-Νέοι Ηράκλειο πήρε αναβολή.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ:

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.