Ο ΟΑΧ υπερπρωταθλητής στους παίδες Β'.


Στον τελικό του παγκρήτιου πρωταθλήματος παίδων Β’, που έγινε στο Ηράκλειο την Κυριακή , ο ΟΑΧ κέρδισε 54-49 (ημιχρ. 27-24) τον Άγιο Νικόλαο, κατέκτησε το μπαράζ κατάταξης και θα αγωνιστεί με τον Α.Ο. Κύδων (4ος στους παίδες Α’), για μια θέση στο φάϊναλ φορ των παίδων.

Το παιχνίδι από τις δυο ομάδες που κατέκτησαν την πρωτιά στους ομίλους τους  και την άνοδο στην Α΄κατηγορία, ήταν ισορροπημένο στο α μέρος , με την Χανιώτικη ομάδα να έχει μικρο προβάδισμα (27-24).

Στην τρίτη περίοδο, οι Χανιώτες καλύτεροι επιθετικά , βρήκαν λύσεις , χωρίς να πάρουν "απαντήσεις" από την Αγιονικολιώτικη ομάδα, έτρεξαν ένα σερί 13-06, που τους έδωσε σημαντικό προβάδισμα (40-30).

Στην τελευταία περίοδο όμως η ομάδα του Διονύση Μουλιανιτάκη, μπήκε αποφασισμένη να "ξαναγυρίσει" στο ματς και το κατάφερε, καθώς στο 37:00, έφερε στα ίσα το ματς (43-43).

Η ομάδα του Μιχάλη Κασικτσόγλου, ξαναπήρε μικρό προβάδισμα (46-45) , με τον ΑΟΑΝ , να έχει την ευκαιρία να περάσει μπροστά, χωρίς να τα καταφέρει στην επίθεση που πραγματοποίησε.

Εκεί ο ΟΑΧ, πιο ψύχραιμος κατάφερε να (ξανά) πάρει μικρή διαφορά που έδωσε την μεγάλη νίκη.

Φοβερή προσπάθεια και από τις δυο ομάδες, που ήθελαν για δικούς τους λόγους την νίκη , με τους Κουρουπάκη (24 π.) και Κουναλάκη (21), να ξεχωρίζουν στο σκοράρισμα. 

ΟΑ Χανίων - ΑΟΑΝ 54-49.
Δεκάλεπτα: 13-11 , 27-24 (ημ), 40-30 , 54- 49.
Διαιτητες : Σκανδαλάκης -Στιβακτάκης.

ΟΑ Χανίων (Κασικτσόγλου Μ): Κοντογιάννης , Μπολανάκης 3(1), Ευθυμάκης , Λυβιάκης 9(1), Φυτράκης 3, Γεωργιάδης 3(1), Καζάνης Α., Κουρουπάκης 24(2),Καζάνης Π. 12 (2), Στυλιανάκης , Χιωτάκης .
ΑΟΑΝ (Μουλιανιτάκης Δ.): Σηφάκης , Ξένος , Δαβράδος 6, Κοκολάκης 3(1), Αυγουστινάτος 8, Τραυλός 5 (1), Κατασός , Παπουτσάκης , Μπουτσάκης 6(1), Τουτουδάκης , Κουναλάκης 21, Λαβδάκης , Βαρκαράκης .

Τα θέματα του παιδικού, είναι μια προσφορά:




Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.