Ο ΟΑ Χανίων νίκησε τον Κύδωνα και πάει , Αρχάνες στο Final Four Παίδων!Δηλώσεις Μ.Κασικτσόγλου.


Οι παίδες του ΟΑΧ ηταν οι μεγάλοι νικητές, στο μπαράζ για την είσοδο στην τελική τετράδα του  Final Four Παίδων, καθώς επιβλήθηκε πριν από λίγο, στο κλειστό Καμπάνι στο Ακρωτήρι, με 47-61  του Κύδωνα .

Ο ΟΑΧ ήταν ο υπερπρωταθλητής στην Β' κατηγορία των Παίδων καθώς είχε νικήσει-αποκλείσει την περασμένη εβδομάδα στην Αλικαρνασσό τον νικητή του Β ομίλου των παίδων Β΄, ΑΟΑΝ με 54-49 , ενώ ο Κύδων είχε καταταχτεί 4ος στην Α΄κατηγορία.

Η νικήτρια ομάδα, εκμεταλλεύτηκε την απουσία του Κουτρουμπά και το άγχος, που είχαν οι παίκτες του Θ.Λεκάκου, που επί πλέον εμφανίστηκαν αγχωμένοι, από την πίεση του αποτελέσματος..

Από την άλλη οι νικητές , εμφανίστηκαν , συγκεντρωμένοι και ψύχραιμοι και στηριζόμενοι, στην κορυφαία εμφάνιση του Κουρουπάκη, πήραν την νίκη.

Με την μεγάλη αυτή νίκη η ομάδα του Μιχάλη Κασικτσόγλου , που έκανε την υπέρβαση, πήρε το εισιτήριο για το Final Four παίδων, που θα γίνει το διήμερο 31 Μαρτίου-1 Απριλίου στο κλειστό των Αρχανών έχουν ήδη προκριθεί Ηρόδοτος, Ηράκλειο και ΟΦΗ.

Η  Χανιώτικη ομαδα , θα αντιμετωπίσει στον ημιτελικό τον Ηρόδοτο.

Ο Μιχάλης Κασικτσόγλου, (που αμέσως μετά είχε αγώνα με τις κορασίδες του ΟΑΧ με το Αρκάδι και στην σε λίγο ταξιδεύει με τις Γυναίκες), δήλωσε στο kritikobasket.gr:

"Συγχαρητήρια και στις δυο ομάδες. Εμείς έχουμε ξεπεράσει τον στόχο μας που είναι η άνοδος. Πάμε στο   Final Four, να το ευχαριστηθούμε.

ΚΥΔΩΝ - ΟΑΧ 47-61
Δεκάλεπτα: 19-11, 30-23 (ημ), 42-36, 61-47.
Διαιτητές :Χριστινάκης , Καμπιτάκης.

Κύδων (Λεκάκος Θ.): Μπαλαντίνος 14, Λιονάκης , Γεωργακάκης 12(1), Τσίνα 2, Σέγκος , Κατσιφαράκης 2, Νικολουδάκης 1, Περδικάκης 3, Κατεχαράκης , Μερμίγκης 13(1), Ορφανίδης , Παντελάκης .
ΟΑΧ (Μ.Κασικτσόγλου): Κοντογιάννης , Μπολανάκης 5(1), Ευθυμάκης , Λυβιάκης 14(2), Φυτράκης 6(2), Γεωργιάδης 4, Καζάνης Α., Κουρουπάκης 28,  Καζάνης Π.4,  Χιωτάκης .

Να θυμίσουμε τα ζευγάρια του  Final Four, ενώ οι ώρες αγώνες θα ανακοινωθούν προσεχώς.
Σάββατο 31 Μαρτίου:
ΗΡΟΔΟΤΟΣ - ΟΑ ΧΑΝΙΩΝ
ΗΡΑΚΛΕΙΟ -ΟΦΗ

Κυριακή 1 Απριλίου:
Μικρός Τελικός
Μεγάλος Τελικός.

Mια προσφορά:

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.