Ηττήθηκε για πρώτη φορά ο ΑΣΚΑ Ηράκλειο



Την πρώτη του φετινή ήττα στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα μπάσκετ με αμαξίδιο της ΟΣΕΚΑ, γνώρισε χθες στα Δύο Αοράκια ο ΑΣΚΑ Ηράκλειο από τον περσινό νταμπλούχο Άτλαντα με 53-49, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ομάδας:
"Ο ΑΣΚΑ Ηράκλειο φιλοξένησε την Κυριακή 11 Μαρτίου στα 2 Αοράκια την πρωταθλήτρια και κυπελλούχο ομάδα του Άτλαντα Αθηνών στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής του 21ου πανελλήνιου πρωταθλήματος της ΟΣΕΚΑ και ηττήθηκε με τελικό score 49-53.

O αγώνας ήταν δύσκολος και η ομάδα μας, κατάφερε να είναι μέσα στο παιχνίδι καθόλη τη διάρκεια του αγώνα , παρόλο που είχε 2 αποβολές, στην 3η περίοδο του Χριστόφορου, και στην 4η του Ψαράκη , γεγονός που δείχνει οτι σιγά σιγά η ομάδα μας ολοκληρώνεται και αποκτά το απαραίτητο βάθος στον πάγκο.

Η ακτινογραφία του αγώνα :
Διαιτητές: Αρτεμάκη, Ξυλάς.
Τα δεκάλεπτα: 4-12, 16-25, 35-41, 49-53.
ΑΣΚΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟ (Μ. Χατζηδάκης): Γαστεράτος, Ψαράκης 10, Παπαδάκης Φ., Χατζηδάκης 17(1), Σταματάκης 18, Χριστόφορος, Στυλιανακάκης 4, Χουρδάκης, Παπαδάκης Γ., Μαράκης, Κοκκινάκης.
ΑΤΛΑΣ (Σ. Ζωτός): Στάνκοβιτς 3, Ντογκιόνι 6, Κότσαρης 4, Χαλδαίος 4, Βάσσης 20,Χριστοδούλου 2, Κωνσταντινόπουλος, Τσαπανίδης 14

Παιχνίδι με παιχνίδι δείχνουμε φανερά πλέον σημάδια βελτίωσης. Συνεχίζουμε τη δουλειά , και τα θετικά αποτελέσματα είμαστε βέβαιοι οτι θα έρθουν στο μέλλον. 

Σήμερα καταφέραμε να κοιτάξουμε στα μάτια μια απο τις πιο πλήρεις ομάδες στην Ελλάδα.Αισθανόμαστε την ανάγκη να συγχαρούμε θερμά έναν προς έναν τους αθλητές μας για την αφοσίωση που δείχνουν στις προπονήσεις.

Επιπλέον, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον γιατρό του αγώνα κο Χατζηδάκη Γεώργιο ο οποίος κάλυψε τον αγώνα αφιλοκερδώς.

Τέλος, ένα τεράστιο ευχαριστώ στον κόσμο που ήρθε και στήριξε την ομάδα μας στα 2 Αοράκια για μια ακόμα φορά!

Το επόμενο Σαββατοκύριακο η ομάδα μας θα ταξιδέψει στην Αθήνα προκειμένου να αντιμετωπίσει την επίσης ισχυρή ομάδα του Αμαρουσίου για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος.
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.