Ήττα από την δυνατή Δωδεκάνησος , ο ΑΣΚΑ Ηράκλειο, παρουσία "υψηλών" προσώπων.


Ηττήθηκε αν και πάλεψε  με 47-58 ο ΑΣΚΑ Ηράκλειο από τη Δωδεκάνησο στο κλειστό στα Δύο Αοράκια στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του Πανελληνίου πρωταθλήματος μπάσκετ με αμαξίδιο.

Δελτίο τύπου ΑΣΚΑ Ηράκλειο για 6η αγωνιστική
Ο ΑΣΚΑ Ηράκλειο ηττήθηκε εντός έδρας απο την ομάδα τον Γ.Σ. Δωδεκάνησος στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής του νοτίου ομίλου του πρωταθλήματος της ΟΣΕΚΑ με score 47-58.

Ο αγώνας διεξήχθη στα 2 Αοράκια το Σάββατο 24 Μαρτίου παρουσία αρκετών φιλάθλων .Η ομάδα μας, για ένα ημίχρονο ακολουθούσε στο score και στη λήξη του ημιχρόνου ήταν πίσω με 4 πόντους. 
Στην 3η περίοδο, η έμπειρη ομάδα της Δωδεκανήσου ήταν πιο εύστοχη και κατάφερε να να εξασφαλίσει διαφορά ασφαλείας 10 πόντων , την οποία κράτησε μέχρι και το τέλος του αγώνα.

Αξίζει να σημειωθεί οτι στα 2 Αοράκια παρευρέθη ο πρόεδρος της ΟΣΕΚΑ , κος Χρήστος Καλούδης.
Η ακτινογραφία του αγώνα :
Διαιτητές : Αρτεμάκη - Πελίκα
Δεκάλεπτα : 11-11, 24-28(ημιχ.), 36-46, 47-58
Α.Σ.Κ.Α. ΗΡΑΚΛΕΙΟ (Χατζηδάκης- βοηθός : Κυριακούδη): Ψαράκης 8, Κοκκινάκης,Χατζηδάκης 17, Σταματάκης 5, Χριστόφορος 6, Στυλιανακάκης 11.
Γ.Σ. ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΣ (Μαρουλλάκης): Λουκάς, Χαρτερός 8, Μιχαήλου 8, Χαμαντί 14,Χατζηδημητρίου 17, Μαρτσάκης 7, Χατζηκαντής 4.

Ο ΑΣΚΑ Ηράκλειο ευχαριστεί το “Ταξί για άτομα με κινητικές δυσκολίες DTTS” όπου ανέλαβε αφιλοκερδώς τις μετακινήσεις της ομάδας της Δωδεκανήσου.
Τέλος, ευχαριστούμε το φίλαθλο κοινό του Ηρακλείου που για άλλη μία φορά στήριξε την προσπάθειά μας με την παρουσία του στο γήπεδο.

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.