Επιβολή ποινών από την ΕΚΑΣΚ.


Η ΕΚΑΣΚ, δείχνοντας τα  άμεσα αντανακλαστικά της και μετά από εισήγηση της επιτροπής πρωταθλήματος και αφού έλαβε υπόψη του το Φ.Α. και τις αναφορές των ορισμένων διαιτητών  αποφάσισε στην συνεδρίαση της στις 28/3/2018 , την επιβολή ποινών στον αθλητή Κων/νο Βερτούδο του Εργοτέλη και στον προπονητή του ΑΟΑΝ κ. Τζώρζτη Γεώργιο.

Αναλυτικά:
Ηράκλειο 30/3/2018
Αρ. πρωτ: 077

Προς: ΓΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗ
Το Δ.Σ. της ΕΚΑΣΚ στη συνεδρίαση του στις 28/3/2018, αφού έλαβε υπόψη του το Φ.Α. και τις αναφορές των ορισμένων διαιτητών του αγώνα Ανδρών ΚΥΔΩΝ – ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (24/3/2018), καθώς και την απολογία του αθλητή σας, αποφάσισε ομόφωνα:
- την επιβολή της ποινής της μιας (1) αγωνιστικής ημέρας στον αθλητή του σωματείου κ. Βερτούδο Κων/νο, σύμφώνα με το άρθρο 62 παρ. 1 των κανονισμών της ΕΟΚ.


Προς: ΑΟ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ
Το Δ.Σ. της ΕΚΑΣΚ στη συνεδρίαση του στις 28/3/2018, αφού έλαβε υπόψη του το Φ.Α. και τις αναφορές των ορισμένων διαιτητών των αγώνων Μίνι κοριτσιών ΑΟΑΝ-ΟΦΗ και Μίνι Αγοριών ΑΟΑΝ-ΣΗΤΕΙΑΚΟΣ, καθώς και την απολογία του προπονητή του σωματείου σας, αποφάσισε ομόφωνα:
- την επιβολή της ποινής στον κ. Τζώρτζη Γεώργιο, της προσωρινής στέρησης του δικαιώματος άσκησης των καθηκόντων του για 80 (ογδόντα) ημερολογιακές ημέρες, συμφώνα με το άρθρο 83 των κανονισμών της ΕΟΚ.


         Ο Πρόεδρος                                  Ο Γεν. Γραμματέας

Μαρκάκης Χαράλαμπος                   Πετρίδης Νικόλαος

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.