Αρχαιρεσίες στον Ανδρογέα.



Ο Ανδρογέας, καλεί τα μέλη του σε Τακτική Γενική Συνέλευση , το Σάββατο 21 Απριλίου 2018 και ώρα 12:00 στα γραφεία  στην οδό Λεωφ. Κνωσού 234 στον 1ο όροφο , με θέματα έγκριση οικονομικού και διοικητικού απολογισμού και διενέργεια εκλογών, για την ανάδειξη νέας Διοίκησης.

Η ανακοίνωση:
«Το διοικητικό συμβούλιο του ΓΑΣ ΑΝΔΡΟΓΕΑΣ καλεί  σε τακτική Γενική συνέλευση όλα τα μέλη του το Σάββατο 21 Απριλίου 2018 και ώρα 12:00 στα γραφεία  στην οδό Λεωφ. Κνωσού 234 στον 1ο όροφο και σε περίπτωση  μη συμπλήρωσης απαρτίας το Σάββατο 28 Απριλίου στον ίδιο χώρο και την ίδια ώρα.

Υποψηφιότητες θα γίνονται δεκτές μέχρι και 3 ημέρες πριν την διεξαγωγή των εκλογών και συγκεκριμένα μέχρι 18 Απριλίου 2018 στην ηλεκτρονική διεύθυνση της ομάδας gasandrogeas@gmail.com και περιλαμβάνουν 7 θέσεις Διοικητικού Συμβουλίου και 2 αναπληρωματικά μέλη και 3 θέσεις για την εξελεγκτική επιτροπή και 2 αναπληρωματικά μέλη.

Όλα τα μέλη θα πρέπει να είναι ταμιακά εντάξει  τα τελευταία 2 έτη.

Τα θέματα της γενικής συνέλευσης είναι:
Έγκριση οικονομικού απολογισμού 2017.
Διαγραφή μελών που δεν είναι ταμιακά εντάξει.
Απαλλαγή μελών Δ.Σ από κάθε διαχειριστική ευθύνη.
Εκλογή εφορευτικής επιτροπής.
«ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΕΚΛΟΓΩΝ ΓΙΑ ΝΕΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΕΞΕΛΕΚΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ.

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.