Ανδρών ΕΚΑΣΚ | Το πανόραμα της τελευταίας μέρας, τα ζευγάρια της β φάσης.


Ολοκληρώθηκε η α' φάση (κανονική σαιζόν) του πρωταθλήματος Ανδρών της ΕΚΑΣΚ, με το Δειλινό, να είναι ο μεγάλος κερδισμένος, καθώς κατέκτησε την πρώτη θέση (με ότι αυτό συνεπάγεται), σε τριπλή ισοβαθμία!

Πέρασε και  η Πεδιάδα.
Αναλυτικά: 
-Μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι η ομάδα του Γιώργου Γωνιωτάκη, ανεβάζοντας την απόδοσή της στο δεύτερο ημίχρονο κατάφερε να πάρει τη σπουδαία νίκη (συνεχίζοντας την σταθερή πορεία και πλάνο εξέλιξης των τελευταίων χρόνων), αφήνοντας εκτός πλέι οφ τον Ηρόδοτο.

-Μαχητικη η πεδιαδα, εβαλε δύσκολα στον Εργοτελη, που επικρατησε με 66-62, στο Λίντο, αμφοτεροι ομως συνεχίζουν στην β΄φαση.

-Σε ενα διαφορο βαθμολογικά ματς, εγινε συναρπαστικό παιχνιδι, με τους γηπεδουχους να επικρατουν με ανατροπή της Ακαδημίας Ρεθύμνου και να τεματίζουν πανω - κατω σε ιδιες θεσεις με πέρυσι.

-Στην πρωτη τους παρουσια σο πρωταθλημα Ακρωτήρι και Τηγανίτης αφησαν θετικές εντυπώσεις, με την πρωτη , να επικρατει στην εδρα του δευτερου με 51-81.

-Στη 2η θέση τερμάτισε ο Κύδων, που είχε ρεπό χθες καθως οι Ν.Ηρακλειο, αγωνιζονται χωρίς βαθμολογικό οφελος.


Μέτα την ολοκλήρωση της Α΄φασης προκύπτουν τα ζευγάρια:
Δειλινό-Πεδιάδα (2-0)
Κύδων-Εργοτέλης (2-0).

-Να επισημάνουμε ότι σύμφωνα με την προκήρυξη της ΕΚΑΣΚ, μεταφέρονται τα αποτελέσματα της α’ φάσης, που σημαίνει ότι Δειλινό και Κύδων,στην κανονική διάρκεια έχουν στο 2-0 από τους αντιπάλους τους και χρειάζονται μία ακόμη νίκη (και για τους δυο με πλεονέκτημα έδρας), για να προκριθούν στον τελικό, στις τρεις νίκες.
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.