Το σχόλιο της Πέμπτης (08/02) : 90 χρόνια Ηράκλειο.


Του συνεργάτη μας "threepointer".

Το Ηράκλειο κόβει την πίτα του την Κυριακή (11/02) συμπληρώνοντας 90 χρόνια ιστορίας.

Ένας σύλλογος-σωματείο που αποτελεί πολυτέλεια για κάθε πόλη να υπάρχει και να δραστηριοποιείται σ´αυτήν.

Με μεγάλη προσφορά στον αθλητισμό-πολιτισμό της πόλης, με εκατοντάδες παιδιά στις ακαδημίες, καλλιεργώντας τρία σπουδαία αθλήματα: τέννις, σκάκι, μπάσκετ σε πολύ καλό επίπεδο, διαμορφώνοντας παράλληλα κουλτούρα και χαρακτήρες γύρω από τον αθλητισμό-ανταγωνισμό.

Για τους φίλους του μπάσκετ ενδεχομένως αποτελεί και μια κρυφή ελπίδα, ότι ίσως αποτελέσει κάποια στιγμή τον πυρήνα γύρω από τον οποίον, μέσα από διοικητικές, κοινωνικές και αθλητικές διεργασίες, προκύψει μια ομάδα μπάσκετ όλης της πόλης, να εκφράζει δηλαδή όλη την πόλη και να υποστηρίζεται από όλη την πόλη, η οποία θα στέκεται με αξιώσεις στην Α1 κατηγορία, βασισμένη σ´ένα πλαίσιο υγιούς  συνεργασίας όλων των εμπλεκομένων.

Τα δέκα χρόνια που απομένουν έως τα εκατό του συλλόγου είναι ικανό διάστημα για να πραγματοποιηθεί ένα τέτοιο υγιές όνειρο.

Εύχομαι λοιπόν, σε δέκα χρόνια από τώρα, γιορτάζοντας τα εκατό του συλλόγου, να μπορούμε να χαιρόμαστε και να απολαμβάνουμε την ομάδα μπάσκετ όλης της πόλης, στα σαλόνια της Α1.
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.