Το πανόραμα της 13ης μέρας Ανδρών ΕΚΑΣΚ.



Εύκολα, η δύσκολα τα φαβορί επικράτησαν στην 13η αγωνιστική του Παγκρητίου πρωταθλήματος μπάσκετ ανδρών, με την νίκη της αγωνιστικής, να σημειώνει το Δειλινό.

-Ο αγώνας Ανδρών ΗΡΑΚΛΕΙΟ-ΑΚ.ΡΕΘΥΜΝΟΥ,( που ήταν προγραμματισμένο για την Κυριακή 04/02 στις 20:00 στο κλειστό της Αλικαρνασσού), δεν θα διεξαχθεί  λόγω αποχώρησης της ΑΚ. ΡΕΘΥΜΝΟΥ από το συγκεκριμένο αγώνα.  

-Την πορεία κατάκτησης της πρώτης θέσης  συνέχισε ο Εργοτέλης, καθώς πήρε ακόμη μία νίκη. Οι "κιτρινόμαυροι" επικράτησαν εντός έδρας της Μεσαράς με 66-50.

-Την νίκη της αγωνιστικής έκανε το Δειλινό, καθώς επικράτησε εκτός έδρας της Πεδιάδας με 48-72. Οι φιλοξενούμενοι ήταν εκπληκτικοί από την αρχή μέχρι και το τέλος και πανηγύρισαν μία σπουδαία νίκη.

-Εύκολο απόγευμα είχε ο Κυδωνας κόντρα στον Τηγανίτη και πήρε τη νίκη με 66-50. Οι γηπεδούχοι δεν αντιμετώπισαν κανένα πρόβλημα, είχαν τον έλεγχο σ΄όλο τον αγώνα και ανέβηκαν στην 3η θέση και μπήκαν για τα καλά στο κόλπο της δυαδας.

-Ακόμη μία νίκη πανηγύρισε ο Ηρόδοτος, καθώς επικράτησε του Ακρωτηρίου εκτός έδρας με 50-62. Οι φιλοξενούμενοι είχαν το προβάδισμα σ΄όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και έφτασαν σχετικά εύκολα στη νίκη.


Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.