Πρεμιέρα του ΑΣΚΑ Ηράκλειο, με τους Αετούς Κρήτης.



Το περασμένο Σάββατο άρχισε το 21ο πανελλήνιο πρωτάθλημα μπάσκετ με καρότσι που διοργανώνει η ΟΣΕΚΑ και η μια απο τις δυο ομάδες της Κρήτης ο ΑΣΚΑ Ηράκλειο, ειχε ρεπό.

Στην δευτερη αγωνιστική, θα αντιμετωπίσει εντός εδρας τον "αλλον Κρητικό" σύλογο τους Αετους Κρήτης και η ομάδα ττου Ηρακλειου κανει καλεσμα σε ολους τους φίλους της να βρεθουν στο "Μελίνα Μερκούρη".

Η ενημέρωση του ΑΣΚΑ Ηράκλειο.

O ΑΣΚΑ Ηράκλειο, στην 2η συμμετοχή του για το 21ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα μπάσκετ με αμαξίδιο της ΟΣΕΚΑ, στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής , δίνει τον πρώτο επίσημο αγώνα απέναντι στους Αετούς Κρήτης.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί το Σάββατο, 24 Φεβρουαρίου στο Μελίνα Μερκούρη , στις 4 το απόγευμα!
Η ομάδα μας χρειάζεται την στήριξη του κόσμου στο ΠΡΩΤΟ παιχνίδι της σεζόν για να γεμίσουμε ξανά το γήπεδο ,να ζήσουμε όμορφες αγωνιστικές στιγμές και πολλές εκπλήξεις!
Μετά απο την περυσινή επιτυχημένη πρώτη μας συμμετοχή , θέλουμε και φέτος να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και να συνεχίσουμε τη διάδοση του αθλητισμού των ατόμων με ή χωρίς αναπηρία μέσω του μπάσκετ με αναπηρικό αμαξίδιο καθώς και την εξοικείωση των πολιτών με την αναπηρία.

Yπενθυμίσουμε ότι η είσοδος είναι ΕΛΕΥΘΕΡΗ.
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.