Γ.Μακράκης : "Θα πρέπει να "τσαλακωθούμε" περισσότερο στην άμυνα."


Νέα ήττα η τρίτη συνεχόμενη  για το Ηράκλειο, παρουσιάζοντας ξανά αμυντικά προβλήματα, γνώρισε στο Αιγάλεω, από τον Διαγόρα Δρυοπιδέων με 86-73 στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Β' Εθνικής.

Μάλιστα η ομάδα της πόλης του Ηρακλείου, δέχτηκε για τρίτη φορά, (πάνω-κάτω) 50 πόντους στο ημίχρονο, οι δυο συνεχόμενες, ενώ γενικά, το παθητικό είναι υψηλό στα περισσότερα ματς.

Επίσης, έχει την σημασία του ότι οι "κυανόλευκοι",  απώλεσαν και την διαφορά των 9 πόντων (75-66) που είχε επικρατήσει στην πρεμιέρα .

Αναφερόμενος στο παιχνίδι ο Γιώργος Μακράκης επισήμανε στην "Εφ.Νέα Κρήτη": 
"Στα τελευταία παιχνίδια δεχόμαστε περισσότερους από 84 πόντους στην άμυνα. Πρέπει να καταλάβουμε ότι είναι ένα δύσκολο πρωτάθλημα με καλές ομάδες και επιθέσεις. 

Θα πρέπει να "τσαλακωθούμε" περισσότερο στην άμυνα. Σήμερα χάσαμε τις περισσότερες μονομαχίες μέσα και έξω από το καλάθι. 

Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου είχαμε νικήσει το Διαγόρα γιατί τον κρατήσαμε στους 66 πόντους. Σήμερα μας κέρδισε δίκαια. 

Χρειάζεται περισσότερη προσπάθεια στην άμυνα. Τώρα έχουμε ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι με το Φιλαθλητικό, όπου δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πέραν της νίκης για να μην μπούμε σε μπελάδες. 

Χρειαζόμαστε τη νίκη τόσο για ψυχολογικούς όσο και για βαθμολογικούς λόγους".

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.