Κορασίδων | Ηρόδοτος - ΟΦΗ 58-70.Δηλώσεις Γ.Κόκκινου.


Νικηφόρα πέρασαν από την Αλικαρνασσό οι κορασίδες του ΟΦΗ, οι οποίες κέρδισαν με 58-70 τον μαχητικό Ηρόδοτο, στην πρεμιέρα της τελικής φάσης του πρωταθλήματος

Η ομάδα της Εφης Ζερβάκη αν και συνάντησε δυσκολίες από την γηπεδούχο ομάδα, ωστόσο με οδηγό την Ιρατράκη, πήρε το ροζ φύλλο αγώνα .

Η ομάδα της Μαρίας Γιαλούση  προσπάθησε να πλησιάσει  λίγο πριν από το τέλος, όμως οι "ασπρόμαυρες" είχαν περισσότερες λύσεις και πήραν τη νίκη στην Αλικαρνασσό..

Ο τεχνικός διευθυντής των Ακαδημιών του ΟΦΗ κ.Γιαννης Κόκκινος, δήλωσε στην επίσημη σελίδα του ΟΦΗ, για την επιτυχία των Κορασιδων της ομάδας του:
"Σειρά πήρε η ομάδα των κορασίδων! Πρώτη νίκη στην τελική φάση με νίκη επί της αξιόμαχης ομάδας του Ηροδότου. Συγχαρητήρια πολλά σε όλα τα κορίτσια και στην coach ΕΦΗ ΖΕΡΒΑΚΗ για την πολύ καλή εμφάνιση!! Τα κεφάλια κάτω και δουλειά για το επόμενο!!"

ΗΡΟΔΟΤΟΣ - ΟΦΗ 58-70 
Δεκάλεπτα: 11-27, 29-40 (ημ), 45-58, 58-70

Ηρόδοτος (Μ.Γιαλούση): Μπαλτζάκη 2, Στεφανάκη Ε. 16, Μαυράκη 23 (2), Στεφανάκη Ι. 2, Σηφάκη, Μανουκάκη 15 (1), Δημητρουλάκη, Γεωργιάδη, Πιπεράκη, Διβινή.
ΟΦΗ (Ζερβάκη Ε.): Χωματά 11, Ιατράκη 27 (4), Διανμαντάκη, Αλιφραγκή 1, Τζανετή, Μεταξά, Παπαμαρκάκη 5, Φραγκάκη 10, Παπαδάκη, Κοντογιάννη 16.


Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.