Η παρακάμερα του αγώνα Ελλάδας - Μ.Βρετανίας (vid).


Παρακολουθείστε από το kritikobasket.gr, χαρακτηριστικές στιγμές του αγώνα της Εθνικής Ελλάδας με την Μ.Βρετανία (75-70),  στο κλειστό του Ηρακλείου Δυο Αοράκια.

Δείτε τον πρόεδρο της ΕΟΚ σε χαρακτηριστικές στιγμές, το πρόεδρο της ΕΚΑΣΚ κ. Μπάμπη Μαρκάκη, και τον "παλμό" της εξέδρας.

Στην 2η φάση των προκριματικών, Ελλάδα και άλλες 11
Η Εθνική Ελλάδας έκανε το καθήκον της, με την νίκη της επί της Μ. Βρετανίας και με την 4η νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια στα προκριματικά, πήρε κι μαθηματικά την πρόκριση στην 2η φάση του θεσμού.

Μαζί με την ελληνική ομάδα, το εισιτήριο για τον επόμενο γύρο πήραν ακόμα 11 ομάδες, όπως ενημερώνει η FIBA, αριθμός ο οποίος και αναμένεται να αυξηθεί, μετά και την διεξαγωγή των σημερινών αναμετρήσεων.

Έτσι, εκτός από την Εθνική μας ομάδα, από την Ευρώπη εξασφάλισαν την πρόκριση τους ακόμα τρεις ομάδες, οι Γαλλία, Γερμανία και Σερβία. Από εκεί και πέρα, από την Ασία το εισιτήριο της πρόκρισης εξασφάλισαν οι Αυστραλία, Ιράν, Καζακστάν και Φιλιππίνες, ενώ από την Αμερική, έχουν ήδη προκριθεί οι Βραζιλία, Καναδάς, Βενεζουέλα και Δομινικανή Δημοκρατία.

Αναλυτικά η λίστα με τις 12 ομάδες που έχουν πάρει το εισιτήριο για την 2η φάση.
Ευρώπη: Ελλάδα, Γαλλία, Γερμανία και Σερβία
Ασία: Αυστραλία, Ιράν, Καζακστάν, Φιλιππίνες
Αμερική: Βραζιλία, Καναδάς, Βενεζουέλα, Δομινικανή Δημοκρατία


Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.