Εθνικη Ελλάδος | Ηλεκτρονική πώληση εισιτηρίων για τους αγώνες με Εσθονία και Μ. Βρετανία.Καθαρά Δευτέρα στο γήπεδο θα κάνουν οι διεθνείς που κάλεσε ο Θανάσης Σκουρτόπουλος για τους αγώνες του δεύτερου "παραθύρου" των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Η αποστολή της Εθνικής θα ταξιδέψει το πρωί της Τρίτης (20/2) για το Ηράκλειο, όπου και θα συνεχιστεί η προετοιμασία για τα δύο παιχνίδια με την Εσθονία (23/2) και τη Μεγάλη Βρετανία (25/2), στα Δύο Αοράκια.

Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης εξέδωσε ανακοίνωση για τους αγώνες που θα δώσει η Εθνική Ελλάδας στα "Δύο Αοράκια" κόντρα σε Εσθονία (23/02) και Μεγάλη Βρετανία (25/02).

"Μπορείτε να βρεθείτε στο πλευρό της και να στηρίξετε την προσπάθειά της στο Ηράκλειο κλείνοντας τη θέση σας για τις  αναμετρήσεις των προκριματικών με την Εσθονία (23/2) και τη Μεγάλη Βρετανία (25/2)  ηλεκτρονικά στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://www.ticketcore.gr/booking/fwc2019.

Τα εισιτήρια για κάθε αγώνα ξεχωριστά τιμώνται 10 ευρώ, ενώ οι φίλαθλοι έχουν τη δυνατότητα με 15 ευρώ να δουν και τους δύο αγώνες", αναφέρει ανακοίνωση της ΕΟΚ.

Από το Blogger.