Εφήβων | Κύδων - ΟΦΗ 56-64


Στο ντέρμπι των εφήβων στην τελική φάση με το οποίο άνοιξε η αυλαία της 2ης αγωνιστικής, ο ΟΦΗ πήρε σημαντική νίκη μέσα στα Χανιά, που είναι η δεύτερη συνεχόμενη , με τον Κύδωνα με την ήττα αυτή να μένει ουσιαστικά εκτός τίτλου

Το παιχνίδι  ήταν συγκλονιστικό όσον αφορά την εξέλιξή του  που κρίθηκε στο τελευταίο δεκάλεπτο , καθώς μετά το αρχικό καλό ξεκίνημα των φιλοξενούμενων, οι Χανιώτες αντέδρασαν και ισορρόπησαν το ματς στο 30:00 (44-44).

Στο τελευταίο δεκάλεπτο η ομάδα του Καρλάφτη βρήκε λύσεις πήρε  μία μικρή διαφορά υπέρ της και πήρε τη νίκη που ουσιαστικά της δίνει την δυνατότητα να γίνει από  αουτσάιντερ εκ των   φαβορί για τον Παγκρήτιο τίτλο.

Όπως αναφέρει η ομάδα του Κύδων:
"Την δεύτερη συνεχόμενη ήττα έκανε το εφηβικό μας σήμερα με αντίπαλο τον ΟΦΗ με σκορ 56-64. 

Η ομάδα θα προσπαθήσει στα υπόλοιπα παιχνίδια να βγάλει τον καλό της εαυτό και να κερδίσει όσα περισσότερα μπορεί από αυτό το final four". 

ΚΥΔΩΝ - ΟΦΗ  56-64
Δεκάλεπτα: 06-19, 31-33 (ημ), 44-44, 56-64
ΚΎΔΩΝ (Λουκάκης Στ.): Ασσυ, Κουτσαντωνακης 23 (1), Αζαριαδης, Αντωνίου 4, Περουλάκης-Μάμαλης, Καπετανάκης 2, Κουτζογλου 3, Κουτουλακης 4, Τζιόλας 6, Μαγγελακης 14 (3), Στυλιανάκης, Μπαλαντινος.
ΟΦΗ (Καρλάφτης Σ.) :Σαμοθράκης, Σπηλιωτακης, Καλλέργης 11(2), Ζουρμπακης, Μαλλιαρακης 15(1), Καμπακας, Χριστάκης 21(3), Σπυριδάκης, Τοχταμης, Βλαχάκης 15 (5), Καμπακας 2

Φωτορεπορταζ: "Sotiris Samothrakis"





Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.