A.Κόνιαρης: “Ευχαριστήθηκα, άρα κέρδισα”!(vid).


Ο Χανιώτης γκαρντ του ΠΑΟΚ πήγε στον τελικό σημειώνοντας 17 πόντους στον πρώτο γύρο, ενώ στον τελικό επικράτησε με 20-14 του Βαγγέλη Σακελλαρίου του Πανιωνίου.

Διακρίσεις “Κρητικών” στο All Star Game
-Τον τίτλο του MVP της αναμέτρησης τον κέρδισε ο Θανάσης Αντετοκούνμπο.

-Ο Στέφαν Μούντι του Ρεθύμνου έχοντας… βοηθό τον Θανάση Αντετοκούνμπο  «καθάρισε» με ευκολία τον τελικό στο διαγωνισμό καρφωμάτων.

-Ο Αντώνης Κόνιαρης του ΠΑΟΚ (ξεκίνησε από τα Χανιά) αναδείχτηκε νικητής στο διαγωνισμό τριπόντων αφού κέρδισε στον τελικό τον Βαγγέλη Σακελλαρίου του Πανιωνίου, ευστοχώντας σε 20 σουτ, με τον αντίπαλό του να σταματά στα 14.

***Ο Αντώνης Κόνιαρης ήταν ένας από τους μεγάλους πρωταγωνιστές του διημέρου στο All Star Game της Stoiximan.gr Basket League στην Πάτρα. 

Ο γκαρντ του ΠΑΟΚ αναδείχθηκε νικητής στον διαγωνισμό τριπόντων των Νέων, επικρατώντας στον τελικό του Ανδρέα Σκούφη του Προμηθέα Πάτρας, με αποτέλεσμα να κερδίσει τη συμμετοχή του στον διαγωνισμό τριπόντων των Ανδρών. 

Κι εκεί πήγε και νίκησε ξανά, καθώς επικράτησε του Βαγγέλη Σακελλαρίου του Πανιωνίου.

“Ήταν μια εξαιρετική εμπειρία. Μου άρεσε πολύ που ήμουν εκεί και για αυτήν την εικόνα που έχω στο μυαλό μου δεν έπαιξε μεγάλο ρόλο το ότι κέρδισα το διαγωνισμό. Πήγα στην Πάτρα για να το ευχαριστηθώ και για αυτό πιστεύω ότι κέρδισα. Μπήκα μέσα και σούταρα για να το διασκεδάσω και χωρίς άγχος. Αυτός άλλωστε πιστεύω ότι είναι και ο στόχος του All Star Game, να το ευχαριστηθούν πρώτα αυτοί που συμμετέχουν, για να μείνει ευχαριστημένος και ο κόσμος”, σχολίασε στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ ΠΑΟΚ ο paokbc.gr ο Αντώνης Κόνιαρης. Και πρόσθεσε: “Ήξερα ότι όλοι όσοι συμμετείχαν στο διαγωνισμό είναι πολύ ικανοί σουτέρ, οπότε το επίπεδο του ανταγωνισμού θα ήταν έτσι κι αλλιώς πολύ υψηλό. Ήμουν ο τελευταίος που σούταρε, αυτό αποδείχθηκε καλό, γιατί δεν έβλεπα ποιος τα είχε βάλει, απλά πόσα έπρεπε να βάλω εγώ  για να πάω στον τελικό αρχικά και μετά για να το πάρω. Και το πήρα”.

Ο Αντώνης Κόνιαρης, εκτός από τις πρωτιές στους διαγωνισμούς τριπόντων, συμμετείχε και στον αγώνα του All Star Game με την ομάδα των Greek Stars, παίρνοντας τη θέση του Παναγιώτη Βασιλόπουλου. Έτσι, έγινε ο πρώτος παίκτης στην ιστορία των ελληνικών All Star Game, που κατακτάει τόσο τον διαγωνισμό τριπόντων των Νέων όσο και των Ανδρών και παράλληλα συμμετέχει και στον κύριο αγώνα του All Star Game. Διπλή πρωτιά στους διαγωνισμούς τριπόντων είχε κερδίσει και ο Δημήτρης Καραδολάμης το 2009.

All Star Game και ΠΑΟΚ
Όπως σημειώνει η ιστοσελίδα της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, ο Αντώνης Κόνιαρης έγινε ο δεύτερος παίκτης του ΠΑΟΚ που παίρνει την πρωτιά σε διαγωνισμό τριπόντων των Ανδρών, καθώς το 2013 είχε αναδειχθεί νικητής ο Γιώργος Δέδας και πάλι στην Πάτρα. Ο νεαρός γκαρντ του ΠΑΟΚ έγινε επίσης ο δεύτερος παίκτης του ΠΑΟΚ που αναδεικνύεται νικητής στον διαγωνισμό τριπόντων των Νέων, μετά τον Σωτήρη Μανωλόπουλο που είχε βγει πρώτος το 2004 στη Νέα Ιωνία.

Στο παρελθόν, δύο παίκτες του ΠΑΟΚ έχουν νικήσει σε διαγωνισμούς καρφωμάτων. Πρόκειται για τον Λόρενς Φάντερμπερκ το 1996 στο Αλεξάνδρειο και τον Κασίμπ Πάουελ το 2004 στη Νέα Ιωνία.

Τέλος, ο Πέτζα Στογιάκοβιτς είχε αναδειχθεί πολυτιμότερος παίκτης του All Star Game δύο συνεχόμενες χρονιές: το 1996 στο Αλεξάνδρειο και το 1997 στην Πάτρα, ενώ στα παιχνίδια των Νέων, πολυτιμότερος παίκτης είχε αναδειχθεί ο Κώστας Βασιλειάδης το 2004 στην Νέα Ιωνία και ο Δημήτρης Βεργίνης το 2007 στην Λαμία.
Αναλυτικότερα τα αποτελέσματα έχουν ως εξής: 

Πρώτος γύρος 
Βαγγέλης Σακελλαρίου (Πανιώνιος Βίκος Cola) 16 (μπαράζ 3/5)
Λάνγκστον Χολ (Προμηθέας) 11
Θάντους Μακ Φάντεν (Κύμη) 16 (μπαράζ 1/5)
Νώντας Παπαντωνίου (Γυμν. Λάρισας Φάρος) 12
Κέιντρεν Κλαρκ (Περιστέρι - Α2) 15
Τόνι Μέιερ (Λαύριο Megabolt) 14
Αντώνης Κόνιαρης (ΠΑΟΚ) 17

Δείτε το βίντεο από το eurohoops:
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.