Β. Ράλλης | "Κλειδί η αμυντική προσήλωση".


Μία αγωνιστική πριν από την ολοκλήρωση των υποχρεώσεών του στον πρώτο γύρο της Γ’ Εθνικής, ο ΟΦΗ με πειστική εμφάνιση, επικράτησε με το εντυπωσιακό 76-48 τον Ερμή Σχηματαρίου στο κλειστό του ΒΑΚ.

Ο Βασίλης Ράλλης είδε την ομάδα του να αποδίδει όπως αυτός ονειρεύεται σε άμυνα (κυρίως) αλλά και επίθεση, υποχρεώνοντας έτσι σε εντελώς παθητικό ρόλο τον αντίπαλό της που βρίσκεται στις πρώτες θέσεις της κατάταξης και δήλωσε σχετικά στην "Εφ. Πατρίς".

"Τα κάναμε όλα σωστά, ακολουθώντας το αρχικό πλάνο και δείξαμε ότι ήμασταν διαβασμένοι για τις ανάγκες του παιχνιδιού. 
Σίγουρα το κλειδί ήταν η αμυντική προσήλωση, όπως φανερώνουν οι 48 πόντοι που δεχθήκαμε από μια πολύ καλή ομάδα. 
Όταν παίζουμε τέτοια άμυνα, μπορούμε να πετύχουμε πολλά", τόνισε εμφανώς ικανοποιημένος ο Βασίλης Ράλλης.

Όσον αφορά τη συνέχεια του πρωταθλήματος και το πώς διαμορφώνεται το βαθμολογικό τοπίο για τον ΟΦΗ, ο κ. Ράλλης ανέφερε: 
"Εμείς δεν κοιτάζουμε τη βαθμολογία. Βγάλαμε ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα στον πρώτο γύρο, με όλα τα ντέρμπι εκτός έδρας και έχουμε ακόμα ένα την Κυριακή στη Λαμία. 
Αν κερδίσουμε εκεί, μπορούμε με αξιώσεις να διεκδικήσουμε μια θέση στην πρώτη τετράδα. 
Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας και αυτό που μας ενδιαφέρει πρωτίστως είναι να βελτιώνουμε την εικόνα μας από παιχνίδι σε παιχνίδι".

Πηγή:"patris.gr".

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.