Το σχόλιο της Πέμπτης (25/01)


Έγραφα το σχόλιο της Πέμπτης το πρωί και ξαφνικά μου έρχεται η ιδέα: δεν περιμένεις να γίνει το βραδινό ματς , το οποίο μπορεί να κρύβει εκπλήξεις και μετά το γράφεις;

Έγινε λοιπόν το μάτς, η έκπληξη δεν έγινε στο παρά ένα, ο άφαντος στα τελευταία 2/3 του ματς, Καλάθης, έγινε ο ήρωας του αγώνα γιατί το ενστικο της επιβίωσης, ιδιαίτερα όταν είσαι ο Παναθηναϊκός, είναι τεράστιο και ο Ξάβι έφυγε νικητής από ένα ματς, το οποίο παρακολουθούσε αμέτοχος στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα.

Τέλος ηττημένος μεν από τα καπρίτσια της πορτοκαλί μπάλας, αλλά έχοντας κάνει ρεσιτάλ προπονητικής-κουοτσαρίσματος, ο Σάρας θα πρέπει να κάνει πολύ μεγάλη προσπάθεια να μην τρελαθεί απόψε έτσι όπως εξελίχθηκε ο αγώνας.

Βρίσκεται απροσδόκητα 20 πόντους πίσω στο ημίχρονο, στο απόρθητο ΟΑΚΑ και δεν εγκαταλείπει, διαβάζει το ματς και με διορθωτικές κινήσεις, επιθετική άμυνα, εκμεταλλευόμενος όλα τα μις ματς και τέλος την μή απάντηση από τον Ξάβι σε κάθε έμπνευσή του, γυρνά το ματς, προηγείται και στο τέλος χάνει με αυτό τον απίστευτο τρόπο στο τελευταίο δευτερόλεπτο. Και έχοντας ένα ρόστερ πολύ κατώτερο του αντιπάλου.

Δίκαια θεωρείται το next big thing της προπονητικής στην Ευρώπη.

Του αξίζει.
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.