Το σχόλιο της Πέμπτης (04/01).


Του συνεργάτη μας "threepointer".

Καλή μπασκετική και όχι μόνο χρονιά σε όλους.

Μετά το break των γιορτών και το χαλάρωμα που επέβαλαν οι μέρες, επανερχόμαστε με ανεβασμένη διάθεση για καλό και ποιοτικό μπάσκετ μέσα στο 2018.

Και πώς να μην είναι έτσι αφού είναι σε εξέλιξη όλα τα πρωταθλήματα από χαμηλά μέχρι και το ΝΒΑ και το ενδιαφέρον θα κορυφώνεται ως το τέλος.

Ωστόσω πριν ξεκινήσουμε τα του 2018 δρώμενα, ας κλείσουμε το χρόνο που πέρασε με 7 ερωτήματα που θα απαντηθούν βέβαια στο τέλος της σαιζόν αλλά θα ήταν ενδιαφέρον να δώσετε και εσείς τη δική σας απάντηση-πρόβλεψη σύμφωνα με την άποψή σας.

Θα καταφέρει ο Β. Ράλλης να κάνει μιά καλή πορεία φέτος με τον ΟΦΗ ώστε να είναι παρακαταθήκη για το μέλλον; Ναι ή Οχι;

Θα μπορέσει το Ηράκλειο να έχει μιά καλή πορεία, χωρίς περιπέτειες παραμονής και ταυτόχρονα να βάλει τους μικρούς στο παιχνίδι όπως οραματίστηκε στο ξεκίνημα; Ναι ή Οχι;

Θα είναι κάποια ελληνική ομάδα στο final 4 της euroleague και αν ναι τότε ποια; ΠΑΟ ή ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ;

Θα αναδειχθεί ο Ντόνσιτς ΜVP της euroleague φέτος; Ναι ή Οχι;

Θα πάρει φέτος το 4ο δαχτυλίδι του πρωταθλητή στο ΝΒΑ ο Lebron; Ναι ή Οχι;

Θα το ξαναπάρουν οι Warriors; Ναι ή Οχι;

Για να επανέλθουμε στα ελληνικά: Θα φανεί από φέτος ότι μπαίνουμε σιγά σιγά στη μετά Σπανούλη εποχή ή ο Kill Bill θα διαψεύσει αυτούς που ισχυρίζονται κάτι τέτοιο με την απόδοσή του;

Καλή χρονιά και καλή επιτυχία σε όλους: παράγοντες,προπονητές και παίκτες.

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.