Την Κυριακή 14/01, η τελετή λήξης του Μίνι μπασκετ ΔΟΠΑΦΜΑΗ.



Το δημοφιλέστερο, τουρνουά μικρών ηλικιών στην Κρήτη, με άρτια οργάνωση σε όλους τους τομείς το "Μίνι τουρνουά ΔΟΠΑΦΜΑΗ", ολοκληρώνεται την Κυριακή 14 Ιανουαρίου στις 11:00, στο κλειστό "Δυο Αοράκια" και ο Δημοτικός Οργανισμός, προσκαλεί τους γονείς και αυτούς που αγαπούν το μπάσκετ στην τελετή λήξης.

Αναλυτικά:
"Ο Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Ηρακλείου (ΔΟΠΑΦΜΑΗ) , στα πλαίσια του προγράμματος ΜΙΝΙ ΜΠΑΣΚΕΤ 2017, που διοργάνωσε, με τη συνεργασία της ΕΚΑΣΚ, σας προσκαλεί τη Κυριακή 14 Ιανουαρίου και ώρα 11.00 στο Νέο κλειστό γυμναστήριο 2 Αοράκια για την τελετή λήξης του τουρνουά και για τις απονομές στις ομάδες και στα παιδιά.

Στο τουρνουά αυτό συμμετείχαν 10σύλλογοι ,με 33 ομάδες, με 541 παιδιά, 12χρονών και μικρότερα από Ηράκλειο, Αρχάνες, Μεσσαρά και Άγιο Νικόλαο ,έγιναν 92 αγώνες στα  κλειστά γυμναστήρια της πόλης, με εν ενεργεία διαιτητές και κριτές και με ιατρική παρουσία και φροντίδα.

Ο Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Ηρακλείου (ΔΟΠΑΦΜΑΗ) , συγχαίρει όλες τις ομάδες
και τα παιδιά που έλαβαν μέρος στο τουρνουά και ευχαριστεί όλους όσους συνέβαλαν στη
διεξαγωγή του και εύχεται σ όλους ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ".


ΤΜΗΜΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΔΟΠΑΦΜΑΗ
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.