Σεμινάριο διαιτησίας , αλλά και φιλικό στα Χανιά, για τον ΑΣΚΑ Ηράκλειο.


Η ομάδα του ΑΣΚΑ Ηράκλειο θα ταξιδέψει αύριο Κυριακή 21 Ιανουαρίου στα Χανιά προκειμένου να παρακολουθήσει, διεθνές σεμινάριο για τις πρόσφατες αλλαγές κανονισμών, που έγιναν  από την iwbf και παράλληλα στα πλαίσια της προετοιμασίας της για το πρωτάθλημα της ΟΣΕΚΑ, θα παίξει φιλικό στην συνέχεια με τους Αετούς Κρήτης.

Αναλυτικά η ενημέρωση του ΑΣΚΑ Ηράκλειο:
"Η ομάδα μας θα ταξιδέψει αύριο Κυριακή 21 Ιανουαρίου στα Χανιά προκειμένου να 
παρακολουθήσει / διδαχθεί τις αλλαγές κανονισμών που έγιναν απο την iwbf (International Wheelchair Basketball Federation) , από τον καθηγητή διαιτησίας της iwbf και πρόεδρο της Σ.Δ.Ε.Κ.Κ. κο Σπύρο Τσούντσουρα. 

Ο κος Τσούντσουρας βρίσκεται ήδη στα Χανιά όπου παραδίδει σεμινάριο στους Χανιώτες διαιτητές για τις αλλαγές των κανονισμών. 

Το μάθημα απο τον κο Τσούντσουρα θα διεξαχθεί στις 12:00 το μεσημέρι στο κλειστό γήπεδο Σούδας.

Στη συνέχεια ( ώρα 13:30 ) η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει τους Αετούς Κρήτης σε φιλικό παιχνίδι εν όψει της προετοιμασίας των 2 ομάδων για το πανελλήνιο πρωτάθλημα της ΟΣΕΚΑ το οποίο θα ξεκινήσει στις 17-18 Φεβρουαρίου".
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.