Ρέθυμνο Cretan Kings | Η φετινή πορεία με αριθμούς.


Το Ρέθυμνο Cretan Kings στην 8η χρονιά της στην Α1, αποτελεί ίσως την πιο πετυχημένη ομάδα μπάσκετ στην Κρήτη, αλλά και από τις πιο επιτυχημένες ομάδες γενικότερα (μόνο ο ποδοσφαιρικός ΟΦΗ την ξεπερνά) στο νησί με παρουσία στον τελικό κυπέλλου το 2007.

Στην φετινή χρονιά της στην STOIXIMAN.GR Basket League η Ρεθυμνιώτικη ομάδα θα επιδιώξει να συνεχίσει την σταθερή πορεία της παραμένοντας αναλλοίωτο το αγωνιστικό πρόσωπο.

Και  όπως έχουν δηλώσει στην αρχή της σαιζόν η άνθρωποι της ομάδας το πλάνο αναφέρει πως φέτος στόχος  πως βασικό στοιχείο θα είναι η αθλητικότητα ,  να παίξει στο ανοικτό γήπεδο, να τρέξει και να το συνδυάσει με το θέαμα.

Το επίπεδο τακτικά φαίνεται να είναι υψηλό ενώ μέρα με τη μέρα βελτιώνεται και στο "5 εναντίον 5" .
Φέτος η ομάδα του Ρεθύμνου στους πρώτους 10 αγώνες στην  Basket League, βρίσκεται στην 9η θέση με 4-6 νίκες και αν οι αριθμοί όπως λένε επιβεβαιώνουν την αλήθεια, θα παραμείνει στο επίπεδο των προηγούμενων χρόνων.

Ομαδικά στατιστικά:
ΡΕΘΥΜΝΟ CRETAN KINGS
ΘΕΣΗ : 9η ΒΑΘΜΟΙ : 14   ΑΓΩΝΕΣ : 10
ΝΙΚΕΣ - ΗΤΤΕΣ 4-6
ΕΝΤΟΣ : 3-2   ΕΚΤΟΣ : 1-4
ΕΠΙΘΕΣΗ : 773 Μ.O ΕΠΙΘΕΣΣΗΣ : 77,30
ΑΜΥΝΑ : 811 Μ.Ο.ΑΜΥΝΑΣ 81,1
ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΠ-ΑΜ : -38 ΠΟΝΤΟΙ. 

Στα ατομικά στατιστικά οι ξένοι παίκτες είναι αυτοί που κυριαρχούν στις κορυφαίες επιδόσεις της ομάδας, ωστόσο ο Χάρης Γιαννόπουλος και ο Ανδρέας Χριστοδούλου, έχουν βάλει την δική τους σφραγίδα στην φετινή πορεία .


Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.