Οι Ροδίτες δίπλα στην Εθνική Παμπαίδων!(pics).


Σε μία γιορτή του μπάσκετ οι νεαροί αθλητές της Εθνικής ομάδας παμπαίδων, με την συμμετοχή του (εορτάζοντα),Xανιώτη αθλητή του Κύδωνα Ιωάννη Μερμίγκη, έπαιξαν με μία μικτή ομάδα εφήβων και παίδων του Κολοσσού και της Γαλάζιας Ακαδημίας!

Με εντατικούς ρυθμούς και με την άριστη φιλοξενία της Κ.Α.Ε. Κολοσσός και του Α.Ο. Κολοσσός συνεχίζεται η προετοιμασία της προεθνικής ομάδας παμπαίδων στο «Βενετόκλειο». 

Μάλιστα για σήμερα έχει προγραμματιστεί φιλικό παιχνίδι στις 18:00 με έφηβους και παίδες του Κολοσσού, στο πλαίσιο της καλύτερης δυνατής προετοιμασίας. Όλες αυτές τις μέρες οι άνθρωποι της Κ.Α.Ε. και του Α.Ο. Κολοσσός με την αρωγή και της Τ.Ε. Ε.Ο.Κ. Δωδεκανήσου, κάνουν ότι μπορούν προκειμένου η αποστολή της Εθνικής ομάδας παμπαίδων να έχει μία υπέροχη φιλοξενία εντός και εκτός παρκέ. 

Σημαντικό ρόλο στην άριστη φιλοξενία έχει παίξει και η υπεύθυνη μάρκετινγκ της Κ.Α.Ε. Κολοσσός Άντα Καραγιάννη, ενώ η φιλοξενία στο ξενοδοχείο «Semiramis» είναι προσφορά του κ. Γιάννη Χατζηλαζάρου.

Το Σάββατο 6 Ιανουαρίου με την παρουσία αρκετού κόσμου στο «Βενετόκλειο» διεξήχθη το  φιλικό παιχνίδι ανάμεσα στην προεθνική ομάδα των παμπαίδων και μία μικτή ομάδα αθλητών (εφήβων και παίδων) του Κολοσσού και της Γαλάζιας Ακαδημίας. 

Τόσο οι διεθνείς μας αθλητές όσο και τα παιδιά των δύο ροδίτικων ομάδων έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, έπαιξαν καλό μπάσκετ και έβγαλαν ωραίες φάσεις στο «Βενετόκλειο». 

Αν και αυτό έχει τη λιγότερη σημασία, εντούτοις οι παμπαίδες της Εθνικής ομάδας κέρδισαν τους έφηβους και τους παίδες του Κολοσσού και της Γαλάζιας Ακαδημίας με 47-41, ενώ διεξήχθη ακόμη ένα πεντάλεπτο για να παίξουν όλα τα παιδιά και η «επίσημη αγαπημένη» κέρδισε τελικά με 55-47

Ο κόσμος χειροκρότησε τις προσπάθειες των αυριανών «αστέρων» του ελληνικού μπάσκετ


Στο τέλος όλα τα παιδιά φώναξαν ΕΛΛΑΣ και κέρδισαν το χειροκρότημα του κόσμου…
Τα δεκάλεπτα ήταν:10-10, 29-21(ημ.), 35-29, 41-47
Διαιτητές Βιτζηλαίος- Αντωνίου


ΣΑΒΒΑΤΟ 06-01):
Δ.Κ.Γ. Ρόδου (18:00-20:00): Αγώνας προετοιμασίας με Α.Ο. Κολοσσός 47-41
ΚΥΡΙΑΚΗ(07/01):
Δ.Κ.Γ. Ρόδου (11:00-13:00): Προπόνηση


Εθνική Παμπαίδων στην Παλιά Πόλη

Στα σοκάκια και τους δρόμους της Παλιάς Πόλης περπάτησαν τα μέλη της Εθνικής ομάδας των Παμπαίδων.

Οι νεαροί πανύψηλοι αθλητές, με τις φόρμες με το εθνόσημο στο στήθος, αποτέλεσαν ''σημείο αναφοράς'' για όλο τον κόσμο και φυσικά είδαν από κοντά τις ομορφιές της Ρόδου. 

Με τον προπονητή τους Θόδωρο Αστεριάδη και Χρύσανδρο Κολοκυθά , οι νεαροί αθλητές ποζάρουν ευτυχείς στην Παλιά Πόλη σε μία εξαιρετική φωτογραφία.


Στην προεθνική παμπαίδων συμμετέχουν οι παρακάτω αθλητές: 
Πετανίδης Γεώργιος (Π.Α.Ο.Κ.), Αστεριάδης Αστέριος (Π.Α.Ο.Κ.), Ζεϊμπέκης Αλέξανδρος (Άρης), Γεωργίου Γεώργιος (Άρης), Παγώνης Αθανάσιος (Άρης), Νέστορας Αναστάσιος (Αργος Ορεστικό),  Μαργαριτόπουλος Νικόλαος (Κεραυνός Λάρισας), Θεογιάννης Βασίλειος (ΔΕΚΑ), Νάσσης Ιωάννης (Α.Ο. Πεντέλης), Μπαζίνας Αθανάσιος (Απόλλων Πατρών), Τσολάκης Νικόλαος (Ολυμπιακός), Βούκσεβιτς Τριστάν (Ολυμπιακός), Καλύβας Γεώργιος (Τριπλή Κορώνα), Κατσογιάννης Δημήτριος (Τριπλή Κορώνα), Καλάης Αλέξανδρος (Ολυμπιάδα Παπάγου), Τόλα Τζουλιάνο (Α.Ε.Κ.), Μερμίγκης Ιωάννης (Κύδων Χανίων), Γιαννόπουλος Αλεξανδρος (Α.Σ.Ε. Δούκα). Προπονητές είναι ο Θόδωρος Αστεριάδης, ο Χρήστος Σγουρίτσας και ο Χρύσανδρος Κολοκυθάς, φυσιοθεραπευτής ο Τάσος Παπαγιαννίδης και αρχηγός αποστολής ο Σάββας Λόρτος. Στην προετοιμασία θα συμμετέχουν και πέντε αθλητές από ομάδες της Ρόδου. Πρόκειται για τους: Θωμά Λάγκαλη, Σάββα Χατζηιωάννου (Α.Ο. Κολοσσός), Ανδριανό Κοντό, Παντελή Αργυρίου (Γ.Α.Σ. Ιάλυσος) και Μιχάλη Τσάκαλο (Γ.Σ. Διαγόρας). 

Φώτο - ρεπορτάζ :"12sports.gr".

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.